2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Karsai: Tudom, ki lesz a miniszterelnök

2017. szeptember 7., csütörtök 05:35

Hosszú évek óta elzárkózott a politikától, de azóta elmondása szerint aktív, boldog és teljes életet él. Karsai József egykori szocialista politikus Kálmán Olga vendége volt.

Politikusi éveiben rengeteg találmányt lehetett a nevéhez kötni, Karsai életét ez napjainkban is meghatározza. Legtöbb idejét – mint molekuláris biológus – a gyógynövények tanulmányozásával és gyógyászati felhasználásainak kikísérletezésével tölti.

A műsorban Karsai József felidézte, hogy alkalmatlannak találta Bajnai Gordont a miniszterelnöki pozícióra. A volt képviselő megnevezte azokat a személyeket, akik megpuccsolták Medgyessy Pétert és egyúttal hatalomra juttatták Gyurcsány Ferencet – az egyik megnevezett puccsista Botka László volt.

Karsai szerint, bár semmi baja nincs vele, a szegedi városvezető nem alkalmas arra, hogy győzelemre vigye pártját 2018-ban.

„Politikát nem nézve, Botka Lászlót ismerve, nekem különösebb kifogásom nincs, de ha szabad azt mondanom, nincs megfelelő kommunikációja. Szerintem nem tud az emberekhez közel férkőzni, hogy legyen egy olyan stratégiája, amely megfogja, megragadja az embereket. Ott, Szegeden szeretik, teszi a dolgát” – fogalmazott a volt politikus.

Arra a kérdésre Karsai József nem adott egyértelmű választ, hogy véleménye szerint ki lesz 2018-ban Magyarország miniszterelnöke, bár elmondása szerint tudja, hogy kire esik a választás. Hozzátette: azokkal a módszerekkel, amelyekkel az ellenzék a választásra készül, jövőre sem lesz változás, mert ezek a pártok „az életben nem fognak össze”.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!