2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Karácsony vs. Horváth – indul az ellenzéki előválasztás

  • Karácsony vs. Horváth – indul az ellenzéki előválasztás

Ma indul az ellenzéki pártok által meghirdetett előválasztás, amelynek célja, hogy megtalálják az egyetlen és legesélyesebb indulót a Fidesz–KDNP jelöltjével, Tarlós Istvánnal szemben. Az első, baloldali fordulóban a szocialista Horváth Csaba csap össze a Párbeszéd társelnökével, Karácsony Gergellyel. Zugló polgármestere híradónknak elmondta, bízik abban, hogy az előválasztás második fordulójában részt vesz a többi párt is, így egy közös jelöltet tudnak indítani Tarlós Istvánnal szemben.

„Számítok arra, hogy ha a Jobbiknak van jelöltje akkor elindul az előválasztáson. Amennyiben Puzsér Róbertet támogatják akkor ez a megállapodás már meg is született. A lényeg az, hogy egy az egy ellen, és az az egy, aki képviseli a budapestieket, az valóban a budapestiek jelöltje legyen ne egy pártalku alapján a kalapból előhúzott jelölt, még akkor is ha egy kiváló emberről van szó. Sokkal jobban meg tudja mozgatni a budapestieket, hogyha a budapestiek támogatását szavazatokban is maga mögött tudja” – mondta az ellenzéki politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!