2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Karácsony lát esélyt a Fidesz legyőzésére

2017. április 24., hétfő 09:09, frissítve: hétfő 10:23

Van esély arra, hogy a baloldal legyőzze a Fideszt országosan is – így értékelte Karácsony Gergely reggeli műsorunkban, hogy fölényes győzelmet aratott a baloldali jelölt a zuglói időközi képviselő-választáson.

„A nyolcadik kerületben is simán tudott volna nyerni a baloldal, hogyha van egy jó jelölt, ha sikerül megállapodni. Nekünk Zuglóban ez sikerült. Ha országosan tudjuk azt tartani, hogy egy jelölt van a Fidesszel szemben, akkor ő legyőzheti a Fideszt. Ha jó jelölt van, aki mögött van támogatottság, politikai jövőkép, s a pártok képesek a civileket bevonva összefogni, nemcsak egyszerűen azt mondjuk, hogy szavazzatok ránk, és akkor majd a Fideszt elzavarjuk, hanem van pozitív jövőképünk is, akkor szerintem az egész országban el lehetne ezt az eredményt érni” – fogalmazott a párbeszédes polgármester.

Tekintse meg a teljes beszélgetést Karácsony Gergellyel:

Mint ismeretes: a Józsefvárosban a Fidesz egy, a kerületben erősnek számító politikusát, Sántha Péterné alpolgármestert indította. Győzött is. A kormánypárti politikus 46 százalékos támogatottságot szerzett Pityinger László és Románné Bolba Márta 27, illetve 19 százalékával szemben. Zuglóban viszont a baloldal aratott fölényes győzelmet. Az MSZP a DK-val és a Párbeszéddel közösen indította Bitskey Bencét.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!