2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Karácsony: Gátszakadásra lenne szükség

2017. július 7., péntek 18:46, frissítve: péntek 19:18

Reális esély van arra, hogy a Párbeszéd együttműködjön az Együtt-tel, az LMP-vel és a Momentummal a jövő évi választáson – jelentette ki Newsroom című műsorunkban Karácsony Gergely.

A Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje azonban azt nem árulta el, hogy kikkel egyeztetett az esetleges szövetségről. A politikus azt is megerősítette, hogy nem lesz a baloldal közös kormányfőjelöltje.

„Azok a pártok, amelyeknek szimpatikus politikusai vannak, de nem elég erősek, ha össze tudják tenni a programjukat, és egy közös misszióban lépnek föl, példát tudnak mutatni az együttműködésből, azáltal egy iszonyat nagy gátszakadást tudnak elindítani a magyar politikában. És egyébként gátszakadásra lenne szükség ahhoz, hogy az Orbán-kormány leváltható legyen, hiszen egymillió szavazó hiányzik. Ez az egymillió szavazó, ez az egymillió ember pontosan tudja, kire nem szavazna. Ott már tart, hogy nem szavazna a Fideszre, és nem szavazna a régi baloldal pártjaira. Mutassunk nekik alternatívát, ez az én javaslatom” – emelte ki Karácsony Gergely.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!