2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Kamerarendszert telepítenek Körmendre

2016. május 6., péntek 14:13

Biztonsági kamerarendszert kap Körmend, ahol a hét elején nyílt meg az ideiglenes befogadóállomás a helyi sportcsarnok közelében – hangzott el a kormányszóvivői sajtótájékoztatón.

Kovács Zoltán a körmendi sportcsarnokban szerdán történtekkel kapcsolatban azt mondta: nem légből kapottak voltak azok a megállapítások, amelyeket tegnap Lázár János mondott a kormányinfón. A miniszterelnökség vezetője fiatal kézilabdázó lányokat molesztáló és zaklató migránsokról beszélt, a Vas megyei rendőrfőkapitány szerint azonban egyelőre nincs bizonyíték az erőszakra.

„A rendőrség előzetes megállapításokat tett, de láthatóan mivel egymásnak ellentmondó, illetve ellentétes állítások hangzanak el, a miniszterelnök kérésére a belügyminiszter arra utasította a helyi rendőri erőket, hogy minden részletre kiterjedő nyomozást, illetve felderítést végezzenek. Természetesen azok a megállapítások, amelyeket tegnap tettünk, nem légből kapottak, hanem a helyi kormányzati vezetőkkel egyeztetve születtek meg” – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!