2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Kálmán Olgánál fakadt ki a szocialisták budapesti elnöke

Hír TV

2017. november 28., kedd 17:51, frissítve: kedd 18:06

Nem valódi és nem őszinte az az összefogás, ahol csak az egyéni képviselőkről állapodnak meg a demokratikus pártok – mondta a Hír TV Egyenesen című műsorában Kunhalmi Ágnes, aki szerint ha nem lesz közös országos lista és közös miniszterelnök-jelölt, akkor darabokra hullik a baloldali és liberális bázis.

A politikus úgy véli; nem lehet elmagyarázni a választóknak, hogy egyéniben szavazzanak a közös jelöltre, a másik listán pedig a számukra szimpatikus politikai erőre. Egy ilyen összefogás nem mozdítja meg a szavazóbázist.

Kunhalmi Ágnes a műsorban arról is beszélt, hogy az MSZP és a DK között még nincs megállapodás. Minden ilyen híresztelés csak a Fidesz érdekeit szolgálja, amelynek célja a baloldali ellenzék megosztása.

A szocialisták fővárosi elnöke a beszélgetés közepén már emelt hangon kérte számon a baloldali pártvezetőkön az összefogást.

„Tiszta szívvel már kint kéne kampányolnunk a körzetekben. Molnár Gyulának, Gyurcsány Ferencnek, Szigetvári Viktornak közös sajtótájékoztatókon kellene szidni Orbánt fennhangon! Ezt kellene tenni! Ehhez képest még mindig sajtcetlikről beszélgetünk. A saját szavazóinkat köpjük arcon!” – mondta.

Tekintse meg a teljes interjút:

A politikus indulatosan beszélt arról is, hogy a választókat csak az érdekli, hogy mi lesz helyben az egészségügyi ellátás vagy sikerül-e az oktatás színvonalán javítani. Azt is mondta, hogy nem a pártja, hanem a Fidesz az ellenség, és az MSZP-ben mindenki összefogást akar.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!