2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Juhász: Rogán fut, menekül

2016. október 28., péntek 20:12, frissítve: hétfő 20:12

Rogán Antal nyolcadik alkalommal sem ment el a bírósági szembesítésre – mondta Magyarország élőben című műsorunkban az Együtt alelnöke. Juhász Péter szerint a miniszterelnök kabinetfőnöke így igyekszik elkerülni, hogy a bíró feltehesse neki a kérdést, ismerik-e egymást Portik Tamással, és valóban átvett-e a bűnözőtől tízmillió forintot.

Juhász Péter szerint a miniszterelnök kabinetfőnöke így igyekszik elkerülni, hogy a bíró feltehesse neki a kérdést, ismerik-e egymást Portik Tamással, és valóban átvett-e a bűnözőtől tízmillió forintot.

„Rogánnak nyolcadik alkalommal sem sikerült eljönnie arra a tárgyalássorozatra, amelyet ő indított. Ha meg tudná védeni magát a bíróságon, ha nem félne attól, hogy hamis tanúzás miatt szembeállítanák, akkor el merne jönni. Ő fut, menekül, ha emlékeznek, a múltkor egy bulvárinterjú miatt mondta, hogy halaszthatatlan közfeladat miatt nem tud eljönni. Most a tárgyalás előtt egy órával sajtótájékoztatót tart, és beküld egy papírt az ügyvédjével, hogy ő nem jön el. Kötelezően kellett volna megjelennie a bíróság előtt ezen a tárgyaláson” – hangsúlyozta Juhász Péter a Hír TV-ben.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!