2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:55

Juhász Péter meghackelte Rogán Antal lakossági fórumát

2017. május 16., kedd 20:40, frissítve: kedd 22:22

Megzavarta az Együtt elnöke Rogán Antal lakossági fórumát.

Körülbelül tíz perce tartott Rogán Antal lakossági fóruma Rákosmentén, amikor bevonult Juhász Péter, az Együtt elnöke és néhány társa; először csendben rögzítették a fórumon elhangzottakat, majd kérdezni szerettek volna a propagandaminisztertől, azonban arra hivatkozva, hogy ez a rákosmenteieknek szóló fórum, nem kaptak választ – számolt be a történtekről helyszíni tudósítónk. Juhász Péter az V.  kerületi ingatlanügyekről és a magyar-orosz viszonyról szerette volna megkérdezni a propagandaminisztert.

Rogán Antal Soros-ügynöknek nevezte Juhász Pétert, az Együtt elnöke erre szeretett volna reagálni, amit hangos szóváltás követett, és néhány percre félbeszakadt a lakossági fórum.

Rogán Antal azt mondta, azért beszélt így Juhász Péterről, mert az ellenzéki politikus a családját zaklatta. Juhász Péter üvöltözve válaszolt a vádakra, és ismételten megpróbált kérdéseket feltenni a miniszternek, azonban a rendezők, illetve a fórum résztvevői távozásra kérték Juhász Pétert, aki ennek eleget is tett.

Csendben azonban nem maradt. Az épületen kívülről, hangosító segítségével tette fel a kérdéseit Rogán Antalnak, azonban az ablakokat becsukták, ezáltal pedig nem hallatszott be az ellenzéki pártelnök hangja.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!