2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Juhász Péter Csepelről üzent a szocialistáknak

Hír TV

2018. január 27., szombat 15:31, frissítve: szombat 15:51

Az Együtt kampányindító rendezvényén bemutatták a 200 napos programjukat is.

Korszakváltást ígért az Együtt elnöke a párt csepeli kampánynyitó rendezvényén. Juhász Péter úgy fogalmazott, hogy azért kéri a választóktól az országgyűlési mandátumot, mert úgy képes lesz bebizonyítani, hogy Orbán Viktor bűnöző. A kampánynyitón a párt miniszterelnök-jelöltje 200 napos programot hirdetett a korszakváltás, a szabadság és az igazságosság jegyében.

„Szeretnék bemutatkozni: Juhász Péter vagyok, ezt csak azért mondom, hogy Bangóné is megismerjen legközelebb” – így üzent a szocialisták jelöltjének Juhász Péter az Együtt csepeli kampánynyitóján, amelynek már a helyszíne is üzenetértékű volt. Ebben a választókerületben ugyanis 2014-ben legyőzte a fideszes Németh Szilárdot az akkor a teljes baloldali összefogás jelöltjeként induló Szabó Szabolcs. Áprilisban azonban riválist kap Bangóné Borbély Ildikó személyében, az MSZP nem lépteti vissza jelöltjét.

„Ahogy elég volt 2014-ben egy belvárosi képviselői igazolvány ahhoz, hogy bebizonyítsam, hogy Rogán Antal bűnöző, és korrupt rendszert tart fenn a belvárosban, én azt ígérem nektek, hogy egy országgyűlési képviselői igazolvány birtokában 2018 tavaszán, amikor átveszem ezt, be fogom bizonyítani, hogy Orbán Viktor is bűnöző” – ígérte az Együtt elnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje pedig 200 napos programot hirdetett. Szigetvári Viktor úgy fogalmazott, a választások közeledtével mind a bal-, mind a jobboldalon elindult az ígéretverseny, az embereknek azonban nem betarthatatlan ígéretekre van szükségük.

„Azért készítettük a 200 napos programot – egyedüli pártként –, hogy konkrét tervünk van arra, hogy lehet Polt Pétert eltávolítani, hogy lehet igazságos a családtámogatási rendszer, hogy lehet jobb bérpolitikát megvalósítani és visszaadni a szabadságot, hogy ne féljenek a pedagógusok, ne féljenek a munkások, és lehessen tisztességes országban élni” – mondta az Együtt miniszterelnök-jelöltje.

Az Együtt egyik programpontja egyebek közt a kórházi várólisták rövidítése, illetve a paksi atomerőmű bővítésének azonnali leállítása, mivel az szerintük súlyos környezeti kockázatokat jelent.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!