2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Maros Zoltán animációsfilm-rendező portréfilmje 03:00

Juhász: Nyilvánvaló, hogy megfélemlítésről van szó

2017. április 13., csütörtök 09:11, frissítve: csütörtök 09:21

A rendőrök szerint az Együtt aktivistái garázdaság vétségét követték el a Gyorskocsi utcai tojásdobálással, de az adatfelvételen kívül eddig semmi nem történt – mondta el Egyenesen című műsorunkban az Együtt elnöke, aki szerint pontosan így kellett volna eljárnia a hatóságnak Gulyás Márton esetében is.

Juhász Péter szerint nyilvánvaló, hogy a rendőrség meg akarja félemlíteni a civileket, a Fidesz kormánya pedig nem akarja meghallani az ellenvéleményeket.

„Ahhoz, hogy valami bűncselekmény legyen, nem elég, hogy a bűntető törvénykönyvben szerepel ez a tényállás, hanem a társadalomra való veszélyességnek is meg kell valósulnia egy időben. Na most itt se Gulyás Mártonnál nem valósul meg, hogy egy festékes palackkal összefirkálná vagy befesti az épületet, se nálunk nem valósul meg, tehát ilyen értelemben ez egy politikai véleménynyilvánítás része volt” – véli a pártelnök.

Tekintse meg a teljes interjút:

Gulyás Márton és Varga Gergő ügyét ma gyorsított eljárásban tárgyalják a Budai Központi Kerületi Bíróságon folytatódhat, ahová tüntetést szerveznek. >>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!