2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Juhász: Hazudik a jobboldali média, Rogán járt Dubajban

2016. december 16., péntek 11:25, frissítve: péntek 12:02

Hazudik a jobboldali média Rogán Antal dubaji útjával kapcsolatos perről az Együtt alelnöke szerint.

Juhász Péter azt mondta, beszélt az ügyben a helyreigazítások miatt érintett egyik újság főszerkesztőjével, és még ő sem tudott a törvényszéki döntésről. Az Origo.hu két napja írt arról, hogy a Fővárosi Törvényszék szerint Juhász Péter nem mondott igazat, amikor azt állította, hogy a propagandaminiszter Dubajban járt. Az ítélet szerint a 444-nek, a Népszavának és az Indexnek helyreigazítást kell közzétennie.

– Ellenem nem volt ilyen per, ez egészen biztos, arról tudnék. Ezek helyreigazítási perek, amit ők úgy adnak elő, hogy Juhász bukott pert, közben ezt maximum egy újság bukhatná el, de még a főszerkesztője sem tud róla, hogy lenne ilyen per az újsággal szemben. Velem szemben biztos hogy nem volt. Ami volt, az az, hogy a TV2 egyben bukott el tizenkét helyreigazítást, illetve…
Az egy másik ügy: a Portik-ügy.
– Portikkal kapcsolatban mindenről gyakorlatilag kiderült, hogy hazugság, amit állítottak rólam. Pont ezért feltételeztem, hogy az is hazugság, hogy a dubaji ügyben helyreigazítási pert nyertek, merthogy Dubajban volt Rogán Antal, azt én tudom.

Tekintse meg a teljes interjút:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!