2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Amerika magyar grófja

Következik:

Európai Híradó 04:00

Juhász feljelenti a belvárosi jegyzőt (helyreigazítás)

2016. április 30., szombat 11:55, frissítve: péntek 14:38

Csalás gyanúja miatt feljelenti az V. kerületi jegyzőt Juhász Péter, az Együtt alelnöke.

A Blikk írta meg, hogy Sélley Zoltán 2012-ben kapott hatszázezer forintos támogatást napkollektorra még a Belváros-Lipótváros vagyonkezelő vezérigazgatójaként. A lap szerint a félkész ingatlant még 2008-ban vette meg Sélley, de tető azóta sincs rajta. Sélley Zoltánt 2013-ban nevezte ki az V. kerület jegyzőjévé Rogán Antal polgármester, miután az előző jegyző, az azóta korrupciós ügybe keveredett Rónaszéki László távozott a posztról.

„Nettó csalás! Itt arról van szó, hogy ő 2012-ben felvett egy vissza nem térítendő támogatást 600 ezer forint értékben egy napkollektorra, amelyet állítása szerint ugye fel is szerelt egy olyan házra, amelyet nemhogy nem használnak, de teteje sincs. Gyakorlatilag egy téglahalomra vett fel támogatást napelemre” – nyilatkozta Juhász Péter.

Helyreigazítás
Valótlanul híreszteltük, hogy nincs tető azon az ingatlanon, amelyre napkollektor támogatást vett fel dr. Sélley Zoltán. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy egy tető nélküli téglahalomra vett fel napkollektor vagy napelem támogatást dr. Sélley Zoltán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!