2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Joghurttal próbálták leönteni Rogánt a „megtorlók”

2016. július 29., péntek 21:07, frissítve: szombat 21:23

Fél liter kefirrel és fél liter joghurttal akarták leönteni Rogán Antalt a Parlament előtt, amikor a kormánypárti politikus beszállni készült mikrobuszába.

A tejtermékekkel történő támadást az önmagát „Punishernek”, azaz „megtorlónak” nevező szervezet aktivistái követték el a propagandaminiszter ellen. A csoport alapítója a Hír Televíziónak azt mondta, akciójukkal a kormányzati visszaélések ellen tiltakoznak. Szerinte az eddigi utcai tüntetéseknek nincs elegendő hatása, a demonstrációk helyett tettek kellenek. Ezért a jövőben is hasonló akciókat terveznek kormányzati politikusok ellen. Sérülés nem történt, a dobálózó férfit előállították, ellene garázdaság miatt indult eljárás.

„Visszamenőleg is él ez a dolog, ebbe beletartozik az összes jelenlegi fideszes politikus, a 888.hu-nak a szerkesztősége, bárki. Mindenki, aki hazudik, mindenki beletartozik. Személy szerint nem akarom megnevezni őket, mert nem akarok nekik támpontot adni, hogy ki van benne, ki nincs benne. Meg lehet nézni az oldalunkon, hogy kik azok, akik szerintünk megérdemlik, és lehet küldeni tippeket, hogy ki legyen az, akit megtaláljuk, megcsináljunk, mi benne vagyunk” – fogalmazott P. R., a Punisher vezetője.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!