2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Jobbik: Valójában a Fidesz ellen írtak alá

2017. február 22., szerda 09:04, frissítve: szerda 12:49

Az emberek nem az olimpia ellen, hanem a korrupt Fidesz miatt írták alá a népszavazásról szóló aláírásgyűjtő íveket – véli a jobbik szakpolitikusa.

Szilágyi György ugyancsak a Reggeli járatban ezt azzal indokolta, hogy az aláírásgyűjtés ideje alatt nem alakult ki szakmai vita.

„Meggyőződésem, hogy a túlnyomó részük azért írta alá ezt az aláíróívet, mert Orbán Viktor ellen, a Fidesz ellen, és a Fidesz korrupciós rendszere ellen szavazott. Hiszen a legnagyobb problémája mindenkinek az az olimpiával, jogosan, hogy az elmúlt 27 évben Magyarországon, abban a rendszerben, amit a Fidesz és az MSZP közösen ebben a korrupt rendszerben alakított ki, és amit a Fidesz járatott csúcsra az elmúlt hat évben, az emberek nem hiszik el, hogy egy nagy beruházást meg lehet csinálni Magyarországon úgy, hogy az ne legyen háromszorosan túlárazva, hogy annak ne lopják el a nagy részét különböző kormányközeli vállalkozók, és azt mondták, hogy így, ilyen helyzetben egy olimpiát nem lehet rendezni” – véli Szilágyi.

Tekintse meg a teljes interjút!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!