2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Jobbik: Önkormányzati megrendelésre ír a Pesti Srácok

2017. február 20., hétfő 22:10, frissítve: hétfő 22:25

Milliókért rendel népszerűsítő cikkeket a kiskunfélegyházi önkormányzat a Pestisrácok.hu nevű kormánypárti portáltól – mondta a Jobbik helyi önkormányzati képviselője.

Kollár László hozzátette: a Bács megyei város polgármesterét hiába kérdezte arról, hogy az írások milyen hasznot hajtottak a településnek.

„Huth Gergelyhez név szerint köthető volt az a kérelem, amit beadtak az önkormányzathoz. Február elején volt a költségvetés elfogadása kapcsán az ez évi első rendes ülés, ott többen rákérdeztünk, hogy mi a helyzet ezzel a gerillapresszel, hogy teljesített, nem láttunk se Facebookon, se egyéb helyen megosztva, hogy Félegyházáról írtak volna cikket. Így kérdeztük a polgármestertől, hogy végül is hogy van megelégedve a Pesti Srácok teljesítményével. Nem tudott ott akkor azonnal választ adni” – számolt be a Jobbik helyi képviselője, Kollár László.

A portál főszerkesztője szerint az olvasók szeretik a megrendelt cikkeket, amelyek értékőrző és emlékezetpolitikai feladatokat is ellátnak. Huth Gergely, aki közvetve tulajdonosa a Pestisrácok.hu-t kiadó cégnek, hozzátette, hogy ha eljön az ideje, a teljesítési igazolások is elkészülnek.

„Örülünk neki, ha minél több partner támogatja a kiadónak a munkáját, amely csomó tekintetben értékőrző feladatokat is ellát, emlékezetpolitikai és más kérdésekben, mint ezt jól tudják az olvasók, nagyon kedvelik kezeket az írásokat. Majd amikor eljön az ideje, akkor a teljesítési igazolás is elkészül és a hozzá párosuló beszámoló, úgyhogy itt minden az elképzelésnek megfelelően alakult” – jelentette ki Huth Gergely.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!