Így épül föl a Garancsi-birodalom

KK, 2012. szeptember 10., hétfő 18:25
A siker, a pénz és a csillogás – no meg a munka, ami mögötte van, és reakció a fanyalgásra. A Hír TV Stopper című sportmagazinja a héten a Videoton labdarúgócsapatánál járt, ahol kiderült: hogy épült fel a Garancsi-birodalom, mi a klub játékosfilozófiája és az is, hogyan készülnek a labdarúgók az Európa Liga csoportkörére.

Nem ért egyet a Videoton játékát támadókkal Sándor György. A középpályás szerint csapatuk megérdemelten jutott be az Európa Liga csoportkörébe, a csapatkapitány szerint a jó teljesítmény gyakran látványos játékkal is párosul.

A bírálókkal Paulo Sousa és a klubtulajdonos Garancsi István sem foglalkozik. Utóbbi azt mondja: azok közül, akik korábban bírálták a klubot az edző személye vagy a játék miatt, most sokan a csapat mellé állva próbálnak sütkérezni a rivaldafényben. Az EL csoportmeccsein a Sporting, a Basel és a Genk ellen folytathatja nemzetközi szereplését a Videoton.

A hétfő esti Stopperben Garancsi István és Sándor György mellett megszólal Paulo Sousa is, aki elmondja: nem foglalkozik az őt és csapatát ért kritikákkal, de szót kap a Videoton Ultra csoportjának képviselője is. Emellett az is kiderül: milyen kapcsolatban áll Orbán Viktor miniszterelnök a klubbal.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés