2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Hollik is samesznak tartja Juhászt

2016. október 28., péntek 21:21, frissítve: szombat 13:25

Rogán Antal mellé állt a KDNP Portik-ügyben. A propagandaminiszter után Hollik István sem politikusnak, hanem Portik Tamás sameszának tartja Juhász Pétert.

A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szerint az Együtt alelnöke kiírta magát a politikai életből, mert az elmúlt években csak azon dolgozott, hogy összehordott vádakkal illesse a kormánypárti politikusokat, köztük Deutsch Tamás európai parlamenti képviselőt és Rogán Antal kabinetminisztert. Juhász Péter korábban beismerte, hogy az alvilág egykori fejének, Portik Tamásnak készített sajtófigyelést.

„Korábban a marihuánát akarta legalizálni, ez volt a munkája, ez volt a fő tevékenysége, aztán hazugságokat terjesztett Deutsch Tamásról, melyben a bíróság kimondta, hogy hazudott, most vasárnap a fütyülésével megsértette sok ezer jóérzésű embernek az emlékezését, illetve megsértette 1956-nak a hőseit is. És egyébként most már teljesen nyilvánvaló vált, hogy egy bűnözővel állt kapcsolatban. Mindezek alapján azt mondhatjuk tehát, hogy Juhász Péter hazugságaival végleg kiírta magát a politikai életből, nem tekinthetjük többet politikusnak, csupán Portik Tamás sameszának” – fogalmazott Hollik István országgyűlési képviselő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!