2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Hiller: Csak Botka képes új szavazókat bevonzani

2017. február 20., hétfő 20:23, frissítve: hétfő 21:38

Az MSZP politikusa szerint ma többen akarnak kormányváltást, mint nem, Orbán Viktor kihívója pedig egyértelműen Botka László.

Gyurcsány Ferenc és Botka László összehasonlításában egyértelmű, hogy a szegedi polgármester képes új szavazókat hozni a baloldal számára a 2018-as választásokon, még akkor is, ha Gyurcsány Ferencet újra pártelnökké választotta a hétvégén a Demokratikus Koalíció – mondta Magyarország élőben című műsorunkban Hiller István.

Botka László az MSZP hétvégi rendezvényén azt mondta, Gyurcsány Ferencnek és Orbán Viktornak együtt kell eltűnnie a magyar közéletből. Hiller István szerint tárgyalnak majd a DK-val, de a hétvége óta biztos, hogy Botka László lesz az MSZP miniszterelnök-jelöltje.

„Az emberek világos képet akarnak, az egyik oldalon a miniszterelnök Orbán, többen vannak ma, akik kormányváltást akarnak, mint akik nem. A másik oldalon pedig ott van a kihívó Botka László. Azt akarjuk, hogy ez a választás, ahogy megyünk előre az időben, minél egyértelműbb legyen, és hogy Botka vezetésével a demokratikus oldal kormányváltást érjen el” – véli az MSZP választmányi elnöke.

Tekintse meg a teljes interjút!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!