Hende: Mi sem vagyunk lekvárból + Videó + Képek

KK, 2012. május 5., szombat 16:20, frissítve: szombat 17:03
Tekerj a sereggel címmel szervezett Balaton-kerülő kerékpártúrát a Honvédelmi Minisztérium. A jászberényi hagyományőrzők korabeli egyenruhában és második világháborús biciklikkel vágtak neki a 200 kilométeres távnak.

A légierő zenekara indította útjára a Balaton-kerülő túrát Keszthelyen. Civilek és katonák is nyeregbe pattantak, hogy két nap alatt körbekerékpározzák a tavat. A honvédelmi miniszter is kerekezik.

Hende: Mi sem vagyunk lekvárból

– Öt honvéd tábornok is végigtekeri ezt a távot, megmutatjuk a fiatalabb kollégáinknak, hogy 50 fölött is van élet, és hogy nem feltétlenül vagyunk lekvárból mi, idősebbek sem – fogalmazott Hende Csaba.

Fotó: MTI

 

A Magyar Királyi Kiss Ernő Honvéd Kerékpáros Zászlóalj jászberényi hagyományőrzői korabeli egyenruhában és második világháborús biciklikkel vágtak neki a távnak.

Fotó: MTI


A mezőny több településen is megáll, hogy tisztelegjen a hősök emlékének. A Tekerj a sereggel túra résztvevői 210 kilométer megtétele után vasárnap este érkeznek vissza Keszthelyre.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása