2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Helmeczy: Meg kellene nézni Kósa mentelmi jogát

Hír TV

2018. március 23., péntek 20:39, frissítve: péntek 21:53

Jelenleg külföldön van a Kósa Lajossal kapcsolatban álló csengeri nő és dokumentumokat gyűjt, hogy igazolja örökségét. Erről Szabó Gáborné ügyvédje beszélt Egyenesen című műsorunkban.

Az ügy már a Nemzeti Nyomozó Irodánál van, szerdán szeretnék kihallgatni a nőt gyanúsítottként, de addigra Szabó Gáborné nem fog hazaérni egészségi állapota miatt – mondta Helmeczy László. Az ügyvéd beszélt a Kósa Lajos feleségének, majd anyjának ígért nyolcszázmilliós összegről is.

– Szabóné, ha akár, előbb Kósa Lajos feleségének, majd később, családi okok miatt meggondolták, hogy mégse a felesége, hanem anyukája kapja, nyilvánvalóan azért kívánta ilyen horror ajándékban részesíteni, mert intézett Kósa úr, legalábbis ígérte, hogy intézni fog neki ezt-azt, amazt. Na most itt, miközben keresik Szabónénál a sértetteket, hogy igazoljuk, hogy a hivatalban lévő minisztert itt becsapták, itt az egyik oldalon egy bűnöző van, a másik oldalon meg talán meg kellene nézni Kósa úr mentelmi jogát, hogy hogy is állunk?

– Kósa Lajos fogadott el pénzt Szabónétól, kapott pénzt?

– Ahhoz, hogy megvalósuljon a bűncselekmény, kell elfogadni? Elég, ha az ígéretét elfogadja, könyörgöm.

– Kapott pénzt?

– Nem kapott. 

– Van ez az örökség egyáltalán?

– Azt a vizsgálat ki fogja deríteni, azt ígérte az ügyfél, hogy hoz külföldről be okiratokat, ami azt fogja igazolni, hogy ez az örökség létezik.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!