2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Helikopterrel parádézott a Rogán család

,

2016. október 3., hétfő 09:21, frissítve: hétfő 22:30

Helikopterrel sietett szombaton Rogán Antal és felesége a celebvilág nagy eseményére, Szabó Zsófi és egy szabolcsi vállalkozó esküvőjére. A lakodalom után a fellépő mulatós sztár, Kis Grofó és a propagandaminiszter kölcsönösen méltatták egymást.

Helikopterrel utazott Rogán Antal és felesége az egyik magyar celeb esküvőjére Kisvárda mellé. A Miniszterelnökséget vezető miniszter magánútja óránként negyedmillió forintba került a politikusnak, aki a Népszabadság kérdésére letagadta a történteket. A gépet üzemeltető cég vezetőjének is rövid ideig emlékezetkiesése volt, de később, amikor fényképeket is kapott, már beugrott, hogy barterszerződése van Rogán Cecília cégével. Kerestük a gépet üzemeltető Fly Coop Kft. ügyvezetőjét, Jakab Tamást, de egyelőre nem reagált a megkeresésekre.

Sajtóhírek szerint a propagandaminiszter és családja a templomi és az anyakönyvvezetői szertartáson nem volt ott, csak sötétedéskor ér­ke­ztek meg Mándokra. A celebesküvő és lakodalom a Pénzcentrum internetes portál becslése szerint legalább tízmilliójába kerülhetett az örömapának.

Rogánéknak megérte sietni, a lakodalmon ugyanis a propagandaminiszter együtt énekelhette Kis Grofóval a „nézését meg a járását” sorokat. Ezt maga a bulibáró írta a Facebookra, de később a bejegyzését eltávolította.

„Csak azt szeretném megkérdezni, hogy most már majd afelé megy ez az ország, hogy akár helikopterrel is lehet menni szavazni?” – kérdezte Gúr Nándor.

A parlamentben több ellenzéki képviselő is bulibárózott. A Fidesz frakcióvezetője, Kósa Lajos nem kommentálta elődje utazási szokásait. „Politikustársaim magánéletét és abban az értelemben, amikor nem politikai tevékenységgel foglalkoznak, őszintén szólva nem szoktam kommentálni, ezután sem fogom. Főleg azért, mert az információim is hézagosak ezzel kapcsolatban. Megmondom őszintén, sem a kormánytagok, sem családtagjaik, sem a frakciótagok, sem családtagjaik utazási szokásait egyáltalán nem ismerem” – jelentette ki Kósa Lajos.

Rogán Antal később a Borsnak küldött válaszában méltatta a mulatós zenészt. A propagandaminiszter azt írta: „nagyon jól éreztük magunkat, Kis Grofó kiváló bulit csinált”.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!