2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Három nap múlva kiderül, nyomoznak-e Soros ellen

Hír TV

2017. október 21., szombat 14:50, frissítve: szombat 17:54

A Jobbik annak érdekében jelentette fel a milliárdost, hogy kiderüljön: a hatóságok szerint létezik-e a Soros-terv.

A nyomozóhatóság három napon belül határoz arról, hogy a nyomozást elrendeli, a feljelentést elutasítja, vagy feljelentés kiegészítést rendel el Soros György ellen – közölte a Hír TV megkeresésére az ORFK sajtóosztálya. A milliárdost a múlt héten jelentette fel a Jobbik a rendőrségen, mivel szerintük ha igaz, amit a kormány állít róla, akkor az alkotmányos rend megsértésére tör, és hazaárulást követ el.

„Amennyiben a magyar rendőrség nem rendeli el a nyomozást, akkor abban a pillanatban a magyar kormánynak és Orbán Viktornak a saját hatóságától lesz papírja arról, hogy amit most folytatnak, hatalmas agymosás és hatalmas hazugság. Amit a Fidesz csinál, az a Fidesz őszödi szabadságharca” – jelentette ki Mikróczki Ádám, a Jobbik szóvivője.

A Fidesz is a Soros-terv része lehet

Szilágyi György jobbikos képviselő múlt pénteken Reggeli járat című műsorunkban azt mondta: akár a Fidesz is az úgynevezett Soros-terv része lehet, hiszen ha valóban veszélyt jelentene Magyarországra, a kormány ténylegesen is fellépne, nemcsak tízmilliárdos kampányokat vezetne.

„Hétfő óta azt is tudjuk Aradszki államtitkártól, hogy Soros György maga a Sátán. Keresztény emberként, a Sátán ellen való küzdelem jegyében fontos, hogy megtudjuk, hogy Soros György kicsoda. Tudjuk, hogy a Sátánnak vannak tanítványai, akiket taníttatott. Akkor vannak sátánfiókák, és úgy néz ki, hogy ma Magyarországon ezek a sátánfiókák kormányoznak, hiszen Orbán Viktort is Soros György taníttatta” – jelentette ki a politikus.

Deutsch: A Jobbikot is Soros pénzeli

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő szerint az ellenzéki pártot is Soros György pénzeli. „Ez egy ilyen pár, azt tudom önnek mondani, aki az értelmes politikai vitát meglehetősen izzadságszagú, gatyaletoló politikai hekkeléssel akarja fölváltani. Mondjuk én nem tudom, hogy a Soros Györgytől származó támogatást, adott esetben pénzügyi forrásokat hogyan tudják majd fölhasználni, de ez legyen az ő gondjuk” – reagált az EP-képviselő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!