Nincs szállítója a pécsi iszapnak

TK, 2011. december 4., 14:11, frissítve: 14:11
Harmincötezer tonna félig komposztált iszap várja sorsát a pécsi szennyvíztelepen. A szennyvízkezelés során keletkezett félkész komposzt még két évvel ezelőtt halmozódott fel, ám a cég, aki az elszállításáért felelős, azóta nem jött érte.

A Délkomp Kft. – a korábbi szolgáltató, a Pécsi Vízmű leányvállalata – ellen felszámolás is indult, a Hír TV információi szerint pedig a Nemzeti Nyomozó Iroda környezetkárosítás ügyében nyomoz.

Forrás: HírTV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása