2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Hárman égtek bent egy autóban Lakiteleknél

Hír TV

2018. július 30., hétfő 09:25, frissítve: hétfő 11:30

A baleset egyik sérültje azt mondta, hiába próbálta kimenteni a kocsiból az embereket, a benzin belobbant.

Három ember égett benn egy kocsiban Lakiteleknél, a 44-es úton. Egy előzés közben ütközött össze 3 autó, majd az egyik az árokba borult és kigyulladt.

A baleset egyik sérültje a Hír TV-nek azt mondta, hiába próbálta ütközés után kimenteni a bent ülőket, a szivárgó benzin belobbant, és az időközben kiérkező mentősök a náluk levő porral oltóval sem tudták megfékezni a lángokat.

Az áldozatok kiégett autóján kívül még két kocsi tört össze a Lakitelek és Nyárlőrinc közötti balesetben. Az egyik sofőr a Hír TV-nek azt mondta: épp előzte őket egy másik autó, azonban az összeütközött a szembejövő kocsival, ami előbb nekik csapódott, majd az árokba borult. A férfi két embert látott bent, szinte azonnal a roncshoz rohant segíteni.

A hölgyet ki akartam venni, de be volt szorulva és nem bírtam kivenni. A fiúnak mondom segítség, mondom nem találtam az ajtót, az ajtónak a kilincsét se, hogy hol nyissam ki, és büdös benzinszagot éreztem, utána egy pár másodpercre bedurrant, és kicsapott a belső fele és kicsapott a láng.

Az időközben kiérkező mentősök porral oltóval próbálták megfékezni a lángokat, de nem sikerült. Nem sokkal később a tűzoltók is a helyszínre értek, de már nem tudták megmenteni az autó utasait. Az csak a roncs tüzetes átvizsgálása után derült, ki, hogy az autóban nem ketten, hanem hárman voltak.

A helyszínelés idejére az utat teljesen lezárták. A baleset okainak tisztázására a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság indított vizsgálatot.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!