2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:35

Harangozó: Facebook-üzengetéssel nem jut semmire az ellenzék

2017. augusztus 9., szerda 23:56, frissítve: csütörtök 08:12

Facebook-üzengetéssel nem jutnak semmire az ellenzéki pártok, a 2018-as választások pedig nem arról szólnak, hogy ki jut be, vagy ki nem a parlamentbe, hanem arról, hogy a Jobbik által is nehezített pályán a baloldal le tudja-e győzni a Fideszt, vagy sem – mondta Newsroom című műsorunkban Harangozó Tamás szocialista képviselő.

„A taktika, nem is taktika, a győzelmi stratégia pedig Botka László részéről világos, a választó sem érti egyébként, hogyan akarnánk Orbán Viktort legyőzni, még egyébként a pályán lévő Jobbik mellett, ha azt fogja látni, hogy bemegy a szavazófülkébe és négy-öt-hat-hét lista közül kell még választani” – mondta az MSZP országgyűlési képviselője.

A közeljövőben személyesen is találkozik majd Szegeden Botka Lászlóval a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. Erről már Karácsony Gergely beszélt ugyanitt. A politikus szerint Botka László egy értelmiségi fórumra hívta meg, aminek ugyan nem a baloldali ellenzéki pártok összefogása lesz a témája, de ha már ott lesznek, biztosan szóba kerül ez is.

„Biztosan fogunk ezekről is beszélni, én abszolút a párbeszéd híve vagyok és nemcsak azért, mert ez a pártunk neve, ez a politikánknak a lényege, azt gondolom, hogy a politikai szereplőknek közösen kell gondolkodniuk azon, hogyan lehet megoldást találni Magyarország problémáira” – jelentette ki Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje.

Közben a Heti Válasz megnevezte Botka László árnyékkormányának három tagját. A lapnak adott interjúban az MSZP miniszterelnök-jelöltje elismerte, hogy Pogátsa Zoltán közgazdász, Andor László volt uniós biztos és az Együttből elcsábított Komáromi Zoltán is az ő csapatát erősíti. A szocialista politikus július végén még nem volt hajlandó személyi kérdésekről beszélni. Akkor a 168 Óra készített vele interjút, a lap újságírója az árnyékkormány több tagját is megnevezte, de Botka László megkerülte az egyenes választ.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!