Gyurcsány egy "bocs"-ra vár a Hír TV-től + Videó

KK, 2012. május 24., csütörtök 21:26, frissítve: csütörtök 21:44
Jobbikos tüntetők fogadták Gyurcsány Ferencet Debrecenben. A radikális párt helyi képviselőit azonban nem engedték be a Demokratikus Koalíció elnökének lakossági fórumára. A bukott kormányfő továbbra sem hajlandó szóba állni a Hír TV-vel.

Gyurcsány beszédében többször is azt hangsúlyozta, hogy nemet kell mondani a baloldali és jobboldali diktatúrára is. Szerinte a nemzet hosszú távú ügyét a baloldalon formálják. A többnyire idős emberek részvételével tartott fórumon mintegy százan vettek részt. Az elnök a rendezvény végén csak a helyi tévének adott interjút, a Hír Televízióval továbbra sem akart szóba állni. Így nem derült ki, hogy ha a jövőben mégis megtalálja valamelyik szakdolgozatát, akkor hajlandó lesz-e nyilvánosságra hozni.

Gyurcsány egy "bocs"-ra vár a Hír TV-től

– A Hír TV-vel nem beszélünk, régóta nem. Azt gondolom, hogy a Hír TV gyalázatos módon hamisított, és amíg egyszer nem mondják azt, hogy bocs, addig ilyen tévével nem akarok szóba állni – fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 17 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása