2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Globál 04:20

Gulyás: Nem szőtt cselt Lázár Tiborcz ellen

Hír TV

2018. február 15., csütörtök 14:53, frissítve: csütörtök 18:21

Nem lát intrikát Lázár János és Tiborcz István kapcsolatában a Fidesz frakcióvezetője. Gulyás Gergely ezt a Hír TV kérdésére válaszolta.

Tegnap ugyanis az Alfahír nevű portál írta meg, hogy a Fideszben a kancelláriaminisztert akarják feláldozni a miniszterelnök veje helyett az Elios-ügy miatt. Egy kormányközeli újságíró pedig egy véleményműsorban azt hangoztatta, hogy Lázár János azért mondta, hogy Tiborcz Istvánnal együtt találták ki a hódmezővásárhelyi beruházást, mert így akar intrikálni.

– Huth Gergely egy tévéműsorban azt mondta: Lázár János intrikájának köszönhető, hogy Tiborcz István is az Elios-ügybe került. Önök úgy látják, hogy Lázár intrikált Tiborcz ellen?
– Nem. nem így látjuk.

Vona: Kell egy bűnbak

Az Elios-ügy főszereplője nem Lázár János, hanem Tiborcz István, Orbán Viktor kormányfő nagyobbik lányának a férje – a Jobbik elnöke szerint.

Vona Gábor hajdúböszörményi utcai fóruma után azt nyilatkozta a Hír TV-nek, hogy azért merült fel Lázár János bűnbakként, mert a korrupciógyanús botrány kellemetlen a miniszterelnöknek.

Bár nem tenném tűzbe a kezem Lázár Jánosért, nem hiszem, hogy ő ebben a történetben főszereplő lenne. Hogy epizódszerepe van-e, vagy sem, ezt nem tudom, majd eldöntik az illetékes hatóságok. De hogy ennek a történetnek ki a főszereplője, szerintem egyértelmű: Tiborcz István, a miniszterelnök úr a veje. Ezért kellemetlen ez a történet, és ezért merülhet fel egyáltalán olyan, hogy kell egy bűnbak, akivel a balhét elvitetik, és úgy tűnik, hogy ez most egy nagyvad lesz, maga Lázár János – véli a Jobbik elnöke.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!