2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 15:10

Gulyás most nem határolódik el

2016. június 29., szerda 22:08

Nem hasonlítható össze a Jobbik új frakcióvezetője ellen indított lejárató kampány az MSZP volt elnökének korábbi lejáratásával a Fidesz alelnöke szerint.

Gulyás Gergely korábban elhatárolódott, amikor a Habony Árpád érdekeltségébe tartozó 888.hu Tóbiás József feleségének korábbi meztelen képeit publikálta. Most viszont úgy látja: Volner János magánélete összhangban kellene legyen a pártja által hirdetett politikával. A Jobbik új frakcióvezetőjéről, aki a hivatalos életrajza szerint házas, egy online bulvárlap tett közzé képeket. A felvételeken a jobbikos politikus a rekettyésben bújt el egy nővel, akiről később kiderült, hogy az élettársa.

„Van a politikában egy amerikanizálódás, akár tetszik, akár nem, és egy döntéshozónál, egy politikusnál annak nyilvánvalóan van jelentősége, hogy a magánélete összhangban áll-e azokkal az elvekkel, amelyeket egyébként a politikában hirdet, ez az a kérdés, amellyel egyre többször fogunk szembesülni. Én egyébként soha nem örülök annak, ha valakit magánéleti kérdésekkel támadnak, ugyanakkor ezt az ellentmondást mindenféleképpen fel kell oldani” – fogalmazott Gulyás Gergely.

Bíznak benne

Továbbra is bízik leendő frakcióvezetőjében a Jobbik, a magánélet szentségét pedig tiszteletben tartja ezután is – közölte az ellenzéki párt. Közleményében azt is hangsúlyozza, bíznak abban, hogy a Fidesz-média nem a Finkelstein és Birnbaum nevével fémjelzett amerikai módszert szeretné meghonosítani Magyarországon, bár – mint emlékeztet rá – Habony Árpádnak közös cége van egyikükkel. Volner János egyébként a titkosszolgálatokhoz fordult, miután a kormánypárti sajtóban megjelentek egy internetes bulvárlap leleplező fotói. A jobbikos politikus ugyanis úgy véli, hogy hetek óta megfigyelték.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!