2024. 05. 14. Kedd Bonifác napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Gréczy Zsolt: Jászberényben valójában a DK segítségével nyert az ellenzék

A pártok és a civil szervezetek politikai szerepvállalásáról is értekeztek a DK TV múlt heti adásában. A baloldali párt képviselői a többi között arról is beszéltek, hogy szerintük civil összefogással nem lehet választást nyerni, és a jászberényi eredmény is csak a DK segítségével sikerülhetett.

  • Gréczy Zsolt: Jászberényben valójában a DK segítségével nyert az ellenzék

Márki Zay Péter pártot alapít, bejegyzés alatt áll Márki Zay Péter új pártja - ilyen és ehhez hasonló címekkel jelent meg több portálon is az elmúlt hetekben, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester az európai néppárthoz hasonló pártot alapít itthon.

Márki-Zay Péter szerint az önkormányzati választásokon akkor győzhető le a kormánypárt, ha pártlogók nélkül, helyi lokálpatrióta csapatok veszik fel a küzdelmet.

A Demokratikus Koalíció képviselő viszont ezzel nem értenek egyet. Gréczy Zsolt a DK TV legutóbbi adásában fejtette ki, hogy Jászberényben valójában a DK segítségével nyert az ellenzék.

Aki DK-s és jászberényi az ugyanúgy elment szavazni az ellenzéki jelöltekre, tehát nem a DK nélkül nyertek az ellenzékiek Jászberényben, hanem a DK-val nyertek és ez egy nagyon fontos különbség

- állítja Gréczy.

A DK-s politikus a többi között a hódmezővásárhelyi polgármester egymásnak ellentmondó nyilatkozatait is bírálta.

A Gyurcsány-pártiak szerint egy kampány időszakban és azon kívül is egy párt tud hatékonyan működni, hiszen ők rendelkeznek szervezeti egységekkel és országos hálózattal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mi állhat Szergej Sojgu leváltásának hátterében? + videó

Mi állhat Szergej Sojgu leváltásának hátterében? + videó

Andrej Belouszov eddigi volt első miniszterelnök-helyettest javasolta az orosz védelmi tárca élére Vlagyimir Putyin elnök. A moszkvai védelmi tárcát eddig irányító Szergej Sojgu az orosz biztonsági tanács titkári posztjára kerülhet. A témában vendágünk volt Demkó Attila, az MCC geopolitikai műhelyének vezetője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!