2024. 09. 20. Péntek Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Radar 17:00

Belföld

Migrációpolitika tekintetében tovább erősödik a szövetség Salvini és Orbán között + videó

Budapesten egyeztet az olasz miniszterelnök-helyettes a magyar kormányfővel. Úgy tudjuk: az informális találkozó kiemelt témája a migráció. Migrációpolitika tekintetében tovább erősödik a szövetség Salvini és Orbán között + videó
Árvízi védművek tekintetében a főváros egy helyben toporog + videó

Árvízi védművek tekintetében a főváros egy helyben toporog + videó

Hatalmas víztömeggel megérkezett az ár Budapestre, a védekezés most a legintenzívebb, Karácsony Gergelyt ugyanakkor a jelek szerint nem ragadta magával a tettvágy. A főpolgármester a római-parti mobli gát ügyében az ATV-nek úgy fogalmazott: a védművet előbb-utóbb meg kell csinálni. 2024. szeptember 20.
Nemcsak saját testi épségüket, de a munkálatok sikerességét is veszélyeztetik a katasztrófaturisták + videó

Nemcsak saját testi épségüket, de a munkálatok sikerességét is veszélyeztetik a katasztrófaturisták + videó

Rétvári Bence példának hozta, hogy a kihelyezett homokzsákok és a védművek pontosan a kijelölt helyen vannak, ezek elmozdítása ronthatja a védelem minőségét. 2024. szeptember 20.
Már méteres víz van a 2-es úton, sokára lesz járható + videó

Már méteres víz van a 2-es úton, sokára lesz járható + videó

A HírTV körkapcsolásában több árvízi helyszínről jelentkeztek be a tudósítók. 2024. szeptember 20.
Szentendrén is felkészültek az árhullámra + videó

Szentendrén is felkészültek az árhullámra + videó

A tudósításban Rizmayer Mihály ripoter beszélt Vitályos Eszter kormányszóvivővel, aki épp járőrszolgálatot végez a Duna parton. 2024. szeptember 20.
Kétségbeesésében a rajongóihoz fordult Magyar Péter

Kétségbeesésében a rajongóihoz fordult Magyar Péter

„Kérlek benneteket, hogy osszátok az FB-oldalamról a bejegyzéseket, mert az algoritmus nagyon letekerte az eléréseket, és így nagyon kevés emberhez jutnak el az információk” – írta a Tisza Ppárt egyik legnagyobb csoportjában közzétett bejegyzésében Magyar Péter. 2024. szeptember 20.
Gulyás Gergely: Brüsszel hadat üzent az uniós külső határok védelmének

Gulyás Gergely: Brüsszel hadat üzent az uniós külső határok védelmének

Amennyiben Brüsszel a külső határok védelmét szankcionálja és migránsokat akar látni Európában, akkor saját magának is kell gondoskodnia róluk - jelentette ki a Miiszterelnökséget vezető miniszter. 2024. szeptember 20.
Továbbra is jól halad az árvízi védekezés országszerte + videó

Továbbra is jól halad az árvízi védekezés országszerte + videó

A HírTV tudósítói az ország több pontjáról jelentkeztek és beszámoltak a legfrissebb árvízzel kapcsolatos fejleményekről. 2024. szeptember 20.
Az Egyesület a Római Partért nyílt levele a főpolgármesternek

Az Egyesület a Római Partért nyílt levele a főpolgármesternek

55 ezer ember nagyobb biztonságához járulunk hozzá önerőből! Ezért Öntől eddig csak megvetést kaptunk, hiszen Önök „adnak nekünk létrát, hogy menekülni tudjunk! - írják levelükben, melyet változtatás nélkül közlünk. 2024. szeptember 20.
 Éjszakai műszak Pilismaróton + videó

Éjszakai műszak Pilismaróton + videó

A honvédek több helyszínen dolgoztak. 2024. szeptember 20.

„Nem kell belénk rúgni azért, mert ártéri területen lakunk, ez jutott” + videó

​A Duna egyre inkább közelít a Nánási út és Királyok útja vonalában felhúzott ideiglenes töltéshez a Római-parton. Az elárasztott területen az áramszolgáltató munkatársai folyamatosan kapcsolják ki az áramot a víz alá került ingatlanokban. A hullámtérré nyilvánított részen épült ingatlanok esetében a tulajdonosok komoly kihívásokkal néznek szembe. 2024. szeptember 20.

A mentőszolgálat a helyzethez alkalmazkodva módosítja a betegutakat

A mentőszolgálat az árvíz miatti útlezárásokhoz folyamatosan alkalmazkodva módosítja a betegutakat - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az árvízvédelmi operatív törzs péntek reggeli ülését követő sajtótájékoztatón. 2024. szeptember 20.

Szanyi Tibor: Egy pártvezetőnek nem az a dolga, hogy a gáton szelfizgessen és ugrabugráljon + videó

Komment című műsorunkban Szanyi Tibor is kifejtette kemény véleményét. 2024. szeptember 20.

Nem áll meg az M2-es metró a Batthyány téren

A Duna magas vízállása miatt az M2-es metró nem áll meg a Batthyány téren, illetve a 19-es és a 41-es villamosok közlekedése is megváltozott - emlékeztetett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek reggeli közleményében. 2024. szeptember 20.

Komáromnál tetőzött a Duna

Az előrejelzéseknek megfelelően Komáromnál tetőzik, tetőzött péntekre a Duna, az árhullám halad tovább dél felé, péntek délutánra az árhullám eléri Esztergomot - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában. 2024. szeptember 20.

A csapadékmentes időjárás nagyban segíti az árvíz elleni védekezést + videó

Továbbra is örömhírekkel szolgálhatok - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az árvízi operatív törzs ülése után péntek reggel. 2024. szeptember 20.

Az árvíz sújtotta területekre is eljuttatja a Magyar Posta a nyugdíjakat és a küldeményeket

A Magyar Posta számára a lakosság kiszolgálása kiemelt fontosságú. 2024. szeptember 20.

Idén is milliárdos nagyságrendű kárrendezésre kell számítani a biztosítóktól + videó

Nem mindegy, hogy mire nyújt fedezetet a szerződés. 2024. szeptember 20.

Donáth Anna és Cseh Katalin továbbra is kéz a kézben Magyarország ellen

A két politikus folytatja Magyarország elleni áskálódását. 2024. szeptember 20.

Az állatvédelem is nagy kihívásokkal néz szembe az áradás miatt

Ovádi Péter állatvédelmi kormánybiztos egész héten járja az országot, és azt tapasztalja, minden területen kell a segítség. 2024. szeptember 20.

Vitályos Eszter visszarántotta a valóságba a Tisza Párt EP-képviselőjét + videó

Gerzsenyi Gabriella, a Tisza Párt európai parlamenti képviselője szerint Magyar Péter ellenzéki pártelnök irányítja az árvízi védekezést. Vitályos Eszter kormányszóvivő nem hagyta szó nélkül a kijelentést.  2024. szeptember 19.

Szombatra várják a Duna tetőzését Budapesten + videó

Budapestet szombaton érheti el a Dunán levonuló árhullám. A víz már az Országházat is mossa a pesti alsó rakparton. A helyszínről kapcsoljuk tudósítónkat Czirják Richárdot. 2024. szeptember 19.

Pécsett interaktív bűnmegelőzési módszerrel hívták fel a figyelmet az emberkereskedelem veszélyeire + videó

Pécsre érkezett a holland szabadulókamion, mely egy interaktív bűnmegelőzési módszer, lényege a figyelemfelkeltés. 2024. szeptember 19.

Menczer Tamás: Magyar Péter, megint hazudott!

Magyar Péter, a notórius hazudozó - nem meglepő módon - megint hazudott! Ezúttal a köztársasági elnökről - írta csütörtöki Facebook-bejegyzésében a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. 2024. szeptember 19.

Közeledik az árhullám a főváros és a Duna alsó részei felé + videó

A jövő hét közepén vonulhat le teljesen az árhullám a Duna hazai szakaszán, egyelőre a főváros és a folyó alsó szakaszán érintett települések is gőzerővel védekeznek. 2024. szeptember 19.

Országszerte további korlátozásokra kell készülni az árvíz miatt + videó

Lezárásokkal, illetve áramkimaradásokkal is kell számolni az árhullám érkezése miatt, Kisoroszit csütörtökön teljesen körbezárta a víz. 2024. szeptember 19.

Kiadta Dömötör Csabának Győrffy Balázs EP-mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) csütörtökön kiadta Dömötör Csabának az európai parlamenti (EP-) képviselőségről lemondó Győrffy Balázs mandátumát. 2024. szeptember 19.

Pócsmegyer már megcsinálta + videó

Pócsmegyeren is a 2013-as árvízszint alatt marad a mostani áradás a védekezésnek köszönhetően - erről beszélt videójában Orbán Viktor. A miniszterelnök azt mondta, hogy a tűzoltóknak és önkénteseknek köszönhetően biztonságban vannak a helyi lakosok. 2024. szeptember 19.

Diákok is segédkeznek az árvíz elleni védekezésben + videó

Több ezer középiskolás és felsőoktatásban részt vevő hallgató fiatal segít az árvízi védekezésben 2024. szeptember 19.

Legfrissebb hírek

Hétéves lett a Csoóri Sándor program + videó

Hétéves lett a Csoóri Sándor program + videó

"A mi néptáncunk az úgy dobbantja meg a szívünket mint semmi más. Úgy dobbantja meg a szívünket, mint ami a Csoóri Sándor programnak a lényege" Így fogalmazott Hankó Balázs, kultúráért és innovációért felelős miniszter.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!