Ebben engedhet a kormány az IMF-nek

DA, 2012. július 11., szerda 09:50
Mégsem kétharmados, hanem csak feles törvény szabályozná az egykulcsos adót.

Mégsem kétharmados, hanem csak feles törvény szabályozná az egykulcsos adót – kormányzati forrásokból a Népszabadság úgy értesült, ebben engedhet a kormány a nemzetközi szervezeteknek a hiteltárgyalásokon. Így egy új kormány egyszerű többséggel is megváltoztathatná a törvényt.

Vagyonadó és ingatlanadó viszont nem lesz Magyarországon, ahogyan nem enged a nemzeti bankra is kiterjesztett tranzakciós illetékből sem a kabinet – ezt már kedden, a Hír Televíziónak adott interjúban erősítette meg a miniszterelnök.

Az IMF, az Európai Központi Bank és az Európai Bizottság képviselői július 17-én érkeznek Budapestre – ez az után derült ki, hogy megszavazták a jegybanktörvényt.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 18 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása