2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Fekete-Győr akár vissza is lépne Juhász javára

Hír TV

2017. november 3., péntek 08:40, frissítve: péntek 13:05

A Momentum elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjújában azt mondta: 6 hónappal a választások előtt korai az erőviszonyokról beszélni egy adott körzetben.

Akár vissza is lépne Juhász Péter javára, de jobb jelöltnek tartja magát - mondta Fekete-Győr András a Magyar Nemzetnek. Mindkét politikus a budapesti 1-es választókerületben mérettetné meg magát. A Momentum elnöke a lapnak azt mondta: ők is a Fidesz leváltásán dolgoznak, de olyat soha nem írna mint Juhász. Az Együtt elnöke tegnap nyílt levélben kérte arra Fekete-Győrt, hogy álljon be mögé. Juhász Péter Egyenesen című műsorunkban pedig azt mondta: nem akar közös listát a Momentummal, csak együttműködést kér az egyéni választókerületekben.

„Ma embereket nem lehet felépíteni ebben a politikában, a médiahelyzetből fakadóan értem ez alatt, hogy nem lehetőket megismertetni őket a választókkal, abból kell főzni akik vannak, ezen emberek között vannak igenis hiteles, működő, az emberek érdekeit képviselő politikusok, belőlük kellene valamilyen módon egységet kovácsolni, nincsen más út, aki ezzel ellentéteset mond, az vagy nem látja jól a valóságot, vagy nem igazat mond, hogy ez a stratégia valóban 2018-ról szól” – reagálta Juhász Péter.

A politikai verseny részének tartja Ungár Péter, hogy több induló van egy választási körzetben. Az LMP elnökségi tagja erről a hírtévé reggeli műsorában beszélt. Az ellenzéki politikus szerint a kormányváltás nem a belvárosban fog eldőlni.

„Miért van sok olyan kisebb párt Magyarországon, aminek országosan ismert vezetői pont a belvárosban indulnak? A mi két legismertebb emberünk vidéki körzetben fog indulni, pontosan azért, mert mi azt gondoljuk, hogy nem Budapest belvárosa az, ahol el fog dőlni a kormányváltás kérdése, hanem Magyarországon több helyen” – fogalmazott Ungár.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!