2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Eltörölnék a föld színéről a civileket

2017. január 10., kedd 14:50, frissítve: szerda 16:02

Az álcivilek ellen irányul az a törvényjavaslat, amely nem állami szervezetek tisztségviselőit is vagyonnyilatkozat-tételre kötelezné – erről beszélt Németh Szilárd. A retorika már korábbról ismert, Orbán Viktor még tavaly decemberben adott interjút egy kormányközeli sajtóterméknek, amelyben a liberális aberráció mintájaként Soros Györgyöt hozta fel. A kormányfő akkor hozzátette még: jön a lázadás éve 2017-ben.

A Fidesz alelnöke a Hír TV kérdésére azt mondta, hogy a Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezért ezek ellen a szervezetek ellen minden eszközzel fel kell lépni.

Soros,Soros,Soros
Soros, Soros, Soros
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

„Magyarországnak van egy megválasztott parlamentje, van egy kormánya, és ők meghozták ezt a doktrínát, az emberek megszavazták, egy népszavazással megerősítették, és egy nemzeti konzultáción is, és ezt nem hagyhatjuk, és ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és el kell innen takarítani, és most ennek eljött a nemzetközi lehetősége is, nem titkolom, az új elnök, az új amerikai elnök (Soros korábbi embere Trump pénzügyminiszter-jelöltje) megválasztásával” – válaszolta a Hír TV kérdésére Németh Szilárd.

Liberális aberráció

Orbán Viktor miniszterelnök szinte ugyanazt mondta el a kormányközeli 888-nak adott karácsonyi interjújában, amit ma Németh Szilárd. Szerinte az embereknek világszerte elegük lett a nemzetállam meggyengítéséből és a politikai korrektség mögé rejtőző liberális aberrációból. Utóbbira Soros György tevékenységét említette példaként. A milliárdos üzletember segítségével próbálták meg amerikai demokrata politikusok gyarmatosítani Közép-Európát. S mindezt körbefonja a politikai korrektség, az elszigetelés, a megbélyegzés elleni szellemi lázadás. Orbán Viktor úgy gondolja, hogy 2017 lesz a megbélyegzés elleni szellemi lázadás valódi éve.

Soros megvédi magát, ha kell…
Jóban kell lenni a kormánnyal – többek közt erről beszélt lapunknak Michael Ignatieff, a Közép-európai Egyetem (CEU) új rektora. A Harvardról Budapestre igazolt professzor korábban a Liberális párt első embereként a kanadai politika vezető alakja volt. Noha elismerte, a CEU vezetésének vannak politikai dimenziói, azokat szerinte nem érdemes eltúlozni. Soros Györgyöt, úgy érzi, nem tiszte megvédeni, ugyanakkor azt állítja: az egyetem alapítóját valóban érdekli Magyarország sorsa. Bővebben>>>
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!