2024. 05. 15. Szerda Zsófia, Szonja napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Elszakadt a cérna Nyakó Istvánnál

2017. május 11., csütörtök 12:36, frissítve: csütörtök 12:56

Az MSZP sajtófőnöke párttársa sajtótájékoztatója után beszélt arról, hogy a kormányközeli média megtámadta a szocialistákat, és az ő miniszterelnök-jelöltjüket.

Nyakó szerint Mészáros Lőrinc propagandaadójának, az Echo TV-nek a munkatársai rátörték az ajtót a szegedi polgármesteri hivatalban Botka Lászlóra, majd ezt próbálták meg a sajtószabadságot ért támadásként beállítani. A stáb a szocialista politikushoz időpont nélkül, egy tárgyalás közben ment volna be, ezért a Városházán kihívták rájuk a rendőrséget. Az egyenruhások igazoltatták, majd kivezették őket az épületből. Ezután egy másik fórumra látogattak el, és Nyakó szerint úgy próbálták meg mikrofonvégre kapni Botkát, hogy eltitkolták, melyik csatornától jöttek.

A szocialista sajtófőnök szerint a Fidesz sajtósai nem újságírók. Fel is sorolta, hogy kiket nem tart annak. „Echo TV, M1, TV2, Origo.hu, Pesti Srácok, 888.hu, Magyar Idők, Lokál, Ripost.hu, Magyar Hírlap, és azt gondolom, hogy ezzel a véleményünkkel nem maradtunk magunkra, hiszen az elmúlt napokban sok újságíró, szakember hasonlóképpen, hasonló felsorolással élt különböző fórumokon” – fogalmazott Nyakó István.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!