2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Élet végéig börtönben marad a csepeli hajléktalangyilkos

2016. május 4., szerda 12:40, frissítve: szerda 12:55

Jogerősen tényleges életfogytiglant kapott az öt halálos áldozatot követelő csepeli hajléktalangyilkosságok elsőrendű vádlottja, a szerb állampolgárságú B. Dragan. A fővárosi ítélőtábla rajta kívül még további három vádlott büntetését is súlyosította.

A nyomozás 2011 nyarán indult, miután az egyik áldozatnak, akit elcsaltak lakásáról, bántalmaztak, majd megkötözve a földbe ástak, sikerült kiszabadulnia és segítséget kérnie. A nyomozás derítette ki, hogy a vádlottak egy nyáregyházi család és egy diósdi férfi megölésében is érintettek.

„B. Dragan elsőrendű vádlott közügyektől való eltiltás mellékbüntetését mellőzi, a feltételes szabadlábra bocsátás lehetőségét kizárja. Balázsevits Zs. másodrendű vádlott legkorábban 40 év után bocsátható feltétles szabadlábra. A szabadságvesztés büntetés tartalmát Császár János harmadrendű vádlott esetében 15 évre, Kovács Krisztián László negyedrendű vádlott esetében 18 évre, míg Tófalvi István ötödrendű vádlott esetében 2 év 6 hónapra súlyosítja” – közölte Nehrer Péter tanácsvezető bíró.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!