Egy óvoda előtt lövöldöztek a fővárosban + Videó

TK, 2012. február 29., szerda 15:38, frissítve: szerda 15:38
Lövéseket adtak le egy óvoda előtt a főváros IX. kerületében – jelentette a Hír TV tudósítója.

Tizenkét óra után néhány perccel egy fekete Mercedes hajtott be a Thaly Kálmán utcába, lelassított az óvoda előtt, egy ismeretlen kihajolt a gépkocsiból és három lövést adott le a levegőbe egy gázriasztó fegyverből. A lövöldözést két fiatal látta, ők azonnal értesítették a rendőrséget, akik elkezdték az adatfelvételt. A IX. kerületi rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettében indított nyomozást.

Az intézmény vezetője nem tudja elképzelni, hogy mi állhat a lövöldözés hátterében. A nagycsoportosok megijedtek a lövések hallatán, velük külön foglalkozásokon fogják megbeszélni a történteket – mondta a Hír TV tudósítója.

Lövöldözés egy fővárosi óvodánál

Forrás: MTI
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 2 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása