2024. 05. 11. Szombat Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Egy könyvkiadó is az MSZP-székház tulaja lehet

2016. február 13., szombat 09:07, frissítve: szombat 13:49

Megveszik az MSZP Jókai utcai székházát. Horváth László, a Geoholding egyik tulajdonosa a Népszabadságnak megerősítette, hogy cége és a Móra Könyvkiadó közösen vásárolja meg az épületet.

A foglalót jövő héten utalják. Úgy tudni, hogy a teljes vételár 800 millió forint körül lesz. Az épület utcafronti részén könyvesboltot és cukrászdát hoznak létre, a földszinten lévő 250 fős nagyteremből pedig gyermekszínház lesz. A szocialisták az elmúlt években kétmilliárd forint adósságot halmoztak fel. A gyenge választási szereplés miatt a költségvetési támogatásuk évente mintegy 400 millió forint.

„A hír igaz. A Magyar Szocialista Párt nagyon közel áll ahhoz, hogy értékesítse a székházát, azok a vevők, amelyeket megírt a sajtó, azok valódiak és a Magyar Szocialista Pártnak van még vevője, aki jelentkezik a székház megvételéért, úgy hogy, ahogyan eddig is, azt tudom mondani Önöknek, hogy mindent a nap végén, amikor véget ér, akkor tájékoztatni fogom Önöket” – mondta el a sajtóban megszellőztetett információk alapján Tóbiás József, az MSZP elnöke.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!