2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

A BRFK nyomoz az ATV-székház kigyulladása miatt

Eloltották az ATV székházban keletkezett tüzet - tájékoztatta az MTI-t Kolozsi Péter a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője. Az oltási munkálatok idejére az épületet teljesen kiürítették, senki sem sérült meg. A rendőrség nyomozást indított, a szerkesztőség mai élő műsorai elmaradnak.

  • A BRFK nyomoz az ATV-székház kigyulladása miatt

Már nem ég a péntek délután kigyulladt tv-székház teteje a főváros X. kerületében, a Kőrösi Csoma Sándor úton, a tűzoltók a szigetelés izzó részeit oltják el - tájékoztatta az MTI-t Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője. Az MTI úgy tudja, hogy az ATV székházáról van szó.

Kolozsi Péter elmondta: a tűzoltók alulról, az álmennyezet felől jutottak el a fém héjazat és az álmennyezet közötti szigeteléshez, ahol már nincs tűz, de izzó területek vannak, - amelyek belobbanhatnak, visszagyulladhatnak -, ezért ezeknek a megszüntetésén dolgoznak. A tűzoltók a szigetelés teljes hosszában megbontják az álmennyezetet, hogy lássák, mekkora területen izzik - tette hozzá. Kolozsi Péter korábbi tájékoztatása szerint a tűzesetben nem sérült meg senki. Az épületet kiürítették, harminc ember hagyta el a székházat.

Közérdekű üzem működésének gondatlanságból elkövetett megzavarása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az ATV-székházban pénteken keletkezett tűz miatt - közölte a BRFK  az MTI-vel.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője arról tájékoztatott, hogy közérdekű üzem működésének gondatlanságból elkövetett megzavarása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az ATV-székházban keletkezett tűz miatt. tetőszigetelésében, majd elvégezték az utómunkálatokat. Hozzátette: hőkamerával átvizsgálták a székház tetőszerkezetét, de nem találták nyomát parázslásnak. Az épületben újra van áram.

A tűzoltók levonultak a helyszínről, azt átadták a rendőrségnek.

A televízió székházának teteje délután gyulladt ki a főváros X. kerületében, a Kőrösi Csoma Sándor úton. Nem sérült meg senki, az épületet harminc embernek kellett elhagynia.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyulán kampányolt Lázár János

Gyulán kampányolt Lázár János

Fogunk még hozni gyárakat Gyulára - mondta az építési és közlekedési miniszter a Békés vármegyei fürdővárosban rendezett utcafórumon pénteken kora este.
Turistákat öltek Afganisztánban

Turistákat öltek Afganisztánban

Fegyveresek agyonlőttek három külföldi turistát és egy afgán állampolgárt az Afganisztán középső részén fekvő Bamiján tartományban pénteken - közölte a tálibok belügyminisztériuma.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor szólt Fico merénylőjéről + videó

Orbán Viktor szólt Fico merénylőjéről + videó

A miniszterelnök szerint nagy erők állnak a háborúpárti politikusok, a háborúpárti álláspont mögött, és erőteljes erőközpontok érdekeltek abban, hogy a háború folytatódjon, sőt hogy kiterjedjen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!