2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 10:55

Drogdíler családot kaptak el a rendőrök

2016. augusztus 27., szombat 08:40, frissítve: szombat 11:36

Egy családi szerveződésű, héttagú bűnbandát számoltak fel a Készenléti Rendőrség nyomozói.

Kábítószer-kereskedelemmel és más bűncselekményekkel gyanúsítják őket. Egy 22 éves budapesti férfi és hat társa amfetamint és marihuánát árult a fővárosban, illetve beszerezte és szállította is a drogot. A bevételből luxusautókra és drága ékszerekre is futotta. A hét gyanúsítottból ötnek kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

„Kollégáim augusztus 24-én összehangolt akciót hajtottak végre a fővárosban, egyszerre több helyszínen tartottak házkutatást. Ezek alkalmával a kábítószergyanús anyagok mellett nagy mennyiségű készpénzt és ékszereket, illetve nagy értékű luxusautókat is lefoglaltak a gyanúsítottaktól. A nyomozás adatai szerint a most felszámolt bűnözői csoport Pest déli részén folytatta tevékenységét, és az ebből származó jövedelméből fedezte fényűző életmódját” – közölte Gál Kristóf rendőrségi szóvivő.

Egy zamárdi házban nagy mennyiségű kábítószergyanús tablettát és növényi származékot találtak a rendőrök. Csütörtök reggel kutatták át az épületet, mert arról kaptak információt, hogy az ott lakóknál kábítószer van, és kereskednek is vele. Négy budapesti, egy apci és egy salgótarjáni lakost állítottak elő. Mindannyiuk drogtesztje pozitív lett. Ketten közülük egy zamárdi rendezvényen, valamint a házban is árulták a drogot. Őket őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Négyen szabadlábon védekezhetnek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!