2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Diszkós gyilkos: beintett a sajtónak, majd előzetesbe került

2016. március 11., péntek 18:16, frissítve: szerda 10:26

Korábban drogozott a diszkós gyilkos, a 20 éves fiatalember több mint tíz késszúrással ölte meg volt barátnőjét. A bíróság elrendelte 30 napos előzetes letartóztatását.

Beintett az őt váró fotósoknak a Népligetből eltűnt lány meggyilkolásával gyanúsított fiatal férfi.

A 20 éves K. Bálint korábban drogelvonón is volt. Azt még nem tudni, hogy a gyilkosság napján fogyasztott-e kábítószert. A két fiatal jól ismerte egymást, korábban jártak egymással. Vivien vasárnap hajnalban hívta egy fővárosi klubból a fiatalembert, hogy vigye haza a Pest megyei Kakucsra.

„A férfi a falu közeli erdőben megállította az autót, elővett egy vadásztőrt és azzal többször megszúrta a sértettet, aki a szúrások következtében a helyszínen életét vesztette. Ezt követően a lány holttestét az erdőbe húzta, ott a kabátjával és ágakkal takarta le. A kést és a sértett táskáját egy közeli patakba dobta, majd hazament” – mondta el Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.

Sem a gyanúsított, sem ügyvédje nem volt hajlandó nyilatkozni. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsított K. Bálintot 30 napos előzetes letartoztatásba helyezték, jogerősen.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!