2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.

  • Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás azt mondta: valamennyi önkormányzati képviselő- és polgármesterjelöltjük, vármegyei listájuk, főpolgármester-jelöltjük, illetve az európai parlamenti listájuk megkapta a támogató ajánlásokat.

A politikus köszönetet mondott a sok százezer támogatónak, hogy lehetővé tették, hogy az országban elsőként valamennyi jelöltjük összegyűjtse az induláshoz szükséges ajánlásokat.

Deutsch Tamás kiemelte, a 2024-es EP-választás minden idők legnagyobb téttel bíró EP-választása lesz.

"Az egyik oldalon ott vannak Brüsszel alázatos szolgái, a magyar dollárbaloldal, Gyurcsány, Magyar, Karácsony, Dobrev, Donáth, Gyöngyösi, akik Brüsszel minden kívánságát, minden elképzelését gondolkodás nélkül támogatták a magunk mögött hagyott években" - fogalmazott a politikus.

Úgy folytatta: támogatták Brüsszel háborúpárti álláspontját, az illegális migrációt, Brüsszel genderideológiai őrületét.

"És itt vagyunk mi, a polgári, nemzeti, kereszténydemokrata tábor politikai szervezete, a Fidesz és a KDNP, akik békepárti álláspontot képviselnek" - mondta Deutsch Tamás.

"Mi azt az álláspontot képviseljük, hogy meg kell állítani az illegális migrációt" - jelentette ki. Közölte azt is, szembeszállnak a genderideológiai őrülettel.

Éppen ezért az előttük álló hetek választási kampánya ennek a hatalmas tétnek megfelelően fog alakulni - hangoztatta a politikus.

Deutsch Tamás köszönetet mondott több mint ötvenezer aktivistának, akik az ország 1200 településén közel tízezer helyszínen dolgoztak és dolgoznak továbbra is.

Az induláshoz szükséges jelölések megvannak, ezek után is mindenki támogatását várják, hiszen mindenkivel szeretnének beszélni, és szeretnék felerősíteni a magyar polgárok békepárti hangját és álláspontját - emelte ki a Fidesz-KDNP EP-listavezetője.

"2024. június 9-én csak a béke! Csak a Fidesz!" - zárta videóüzenetét a politikus.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Péterék azonnal levették a kezüket a migránspárti genderaktivistáról

Magyar Péterék azonnal levették a kezüket a migránspárti genderaktivistáról

Úgy tűnik, a Tisza Párt egy nap után kihátrált Lajos Béla mögül, pedig korábban hivatalosan is bejelentette, hogy a David Pressman amerikai nagykövettel rendszeres kapcsolatot tartó, a migránsok szabad beáramlása és a genderideológia mellett kampányoló aktivista lesz a párt polgármesterjelöltje a főváros VII. kerületében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!