2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Demeter: Nem zárhatják ki Szél Bernadettet

Hír TV

2018. január 15., hétfő 19:36, frissítve: hétfő 22:21

Szél Bernadett ott lesz a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, amelyről Németh Szilárd ki akarja tiltani az országgyűlési képviselőt és pártját – erről Demeter Márta, az ökopárt képviselője beszélt Newsroom című műsorunkban. A Fidesz úgy véli, az LMP Soros György érdekeit szolgálja, ezért az ellenzéki képviselő nem vehet részt egy olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amely a Soros-tervvel foglalkozna.

Demeter Márta szerint Németh Szilárd, a bizottság fideszes elnöke semmilyen törvényes módon nem akadályozhatja meg az LMP képviselőjének, hogy részt vegyen az ülésen.

Látszik ebből a nyilatkozatból is, egyértelműen bebizonyosodott, hogy amit Szél Bernadett mondott a Soros-tervvel kapcsolatban, hogy nem létezik: igaz. Amit pedig Németh Szilárd és Fidesz állít a Soros-tervvel kapcsolatban, az mind hazugság. Hiszen látszik, rendkívül zavarja a Fideszt és Németh Szilárdot, hogy nemzetbiztonsági bizottságnak van olyan tagja, aki rendkívül aktívan dolgozik, és aki folyamatosan leleplezi a Fidesz hazugságait. A Fidesznek erre pedig semmilyen válasza nincsen” – mondta el a képviselő.

Tekintse meg a teljes interjút!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!