2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Demeter: Nem lesz Ungár–Botka találkozó

2017. szeptember 21., csütörtök 11:45, frissítve: csütörtök 11:45

Határozottan cáfolta Demeter Márta reggeli műsorunkban azt a lapértesülést, hogy Botka László, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje és Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja ma informális találkozót tart.

Az egykori MSZP-s politikus, aki az LMP-frakciónak tagja, de a zöldpártnak nem, kizár bármiféle összefogást a két párt között. Szerinte az ilyen hírek csak a zavarkeltést szolgálják, és azoktól jönnek, akik nem érdekeltek a kormányváltásban.

– Olvastam én is ezt a hírt, ez nem így van, és nem tudok elképzelni ilyet.

– És cáfolja?

– Így van, cáfolom.

– A találkozó létrejöttét is?

– Nem lesz ilyen, nem lesz ilyen találkozó. A másik dolog pedig, hogy az LMP-nek teljesen egyértelmű az álláspontja ebben a kérdésben. És az tény, látszik, az elmúlt időszakban elég sok cikk, hír jelent meg úgy név nélkül nyilatkozók információi alapján, hogy vannak arra próbálkozások, hogy bizonyos, akár LMP-n belüli különböző nyilatkozatokat, véleményeket próbáljanak meg egymással szembeállítani. Ez egyébként több szempontból sem lehet sikeres vállalkozás. Az egyik az, hogy nyilvánvalóan egyeztetjük az álláspontjainkat, a másik pedig, hogy teljesen egyetértünk, az LMP-nek nem változott az álláspontja az MSZP-vel kapcsolatban, az ami ezekben a cikkekben megjelenik, vagy esetleg véleményekben, az egyértelműen zavarkeltés.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!