2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Csak messziről tudják kifütyülni Orbán Viktort

2017. február 9., csütörtök 15:04, frissítve: péntek 14:47

A Várkert Bazár környékét ugyanis teljesen lezárják a miniszterelnök évértékelő beszéde alatt, a 19-es és a 41-es villamos sem áll majd meg itt délután.

„A Lánchíd utcát, az Ybl Miklós teret, az Apród utcát már lezárták egészen 18 óráig. Korlátozás várható 13–15 óra között vonulásos demonstráció miatt az Alagút utca, Attila út, Apród utca, Ybl Miklós tér útvonalon, itt a korlátozások attól függenek, hogy mekkora lesz a demonstráción a létszám. 13–17 óra között a 19-es és a 41-es villamos a Várkert Bazár megállón megállás nélkül halad át” – közölte Mátyási György, a BKK Infó főmunkatársa.

Az Együtt szerint őket akarják távol tartani a helyszíntől. „Ötezer négyzetméternyi területet foglaltak le, körbe gyakorlatilag a teljes Várkert Bazárt, megközelíthetetlenül. Az új munkásőrség a TEK vezényletével gyakorlatilag azt akadályozza meg, hogy az emberek kifejezzék a politikai véleményüket, hogy a szólásszabadság jogát ilyen módon gyakorolják” – jelentette ki Juhász Péter, az Együtt elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!