2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

CBA-s ingatlanmutyi a budai Várban

2017. április 20., csütörtök 17:16

Áron alul bérel üzlethelyiséget a CBA a budai Várban – állítja két ellenzéki képviselő. A helyiség egy része az I. kerületi önkormányzaté, egy része pedig egy társasházé.

A vegyes tulajdon bérléséért, úgy tudjuk, körülbelül 800 ezer forintot fizet havonta az üzletlánc. A független Veres Dávid és az Együtt elnöke, Juhász Péter szerint a reális ár ennek a háromszorosa lenne. Veres hozzátette: volt olyan év, hogy a cégnek ingatlanadót sem kellett fizetnie. A feltűnően olcsó bérlet mögött a kerület kormánypárti polgármesterét sejti.

„Nagy Gábor Tamásról eddig is tudtuk, hogy barátai, üzletfelei, valamint a Zsidai család anyagi jóléte nagyon fontos a számára. Ebből a jóléti körből, miért pont a CBA, Orbán Viktor kedvenc üzlete maradt volna ki? Itt, az ország legfrekventáltabb helyén – a Mátyás-templommal szemben – a CBA diszkont áron üzemeltet diszkontot, illetve cukrászdát és vinotékát. A helyiségért mindössze 900 forintot fizet a lakóknak és 1900 forintot az önkormányzatnak. Ezért az árért, Kőbányán nem lehet egy raktárat bérelni” – vázolta Veres.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!