2024. 05. 13. Hétfő Szervác, Imola napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Bundicsfilm 03:00

Belföld

Bulivillamost is bevetett a főváros a 150. születésnapi ünnepségén + videó

Botrányba fulladt Karácsony Gergely bulivillamosa. A sorban várakozók közül többen is heves vitába keverednek a biztonságiakkal. Kubatov Gábor a Fidesz alelnöke szerint, Karácsony Gergely egy buli megszervezése mellett, a főváros vezetésére is alkalmatlan.

  • Bulivillamost is bevetett a főváros a 150. születésnapi ünnepségén + videó

A 150 éves Budapest egyik fő programpontjaként harangozta be a főpolgármester az úgynevezett bulivillamost.

Később pedig közösségi oldalán azzal dicsekedett, hogy óriási buli volt a guruló szórakozóhelyen.

Azonban ahogy egy a tiktok-ra feltöltött videóban látszik, és hallatszik nem mindenki tudott bulizni rajta. A Magyar Nemzet azt írja: a sorban várakozók közül többen is heves vitába keverednek a biztonságiakkal, amiért azok nem engedik fel őket a járműre, miközben láthatóan bőven volt még rajta hely.

A Facebookra feltöltött videóhoz azt írták kommentként: Karácsony Gergelynek még a bulivillamos beléptetését sem sikerült megszervezni, mit neki városvezetés. Karácsonnyal ilyen ez az ünnep is.

Pedig olyan jó ötletnek tűnt – erről már a Fidesz országgyűlési képviselője beszélt a párt tisztújító közgyűlésén. Ferencz Orsolya szerint Karácsony Gergely egyszerűen alkalmatlan a főpolgármesteri feladatainak az ellátására, miközben foggal-körömmel ragaszkodik Budapesthez.

Karácsony Gergely olyan mint a klímaaktivista aki hozzáragasztja magát az aszfalthoz. Semmit nem old meg, de legalább akadályozza a normális működést. Karácsony most éppen Budapesthez akarja hozzáragasztani magát. Közben szundikál egyet szolgálati autójának hátsó ülésén, amíg a buszsávban haladva szabálytalanul kikerüli az általa okozott dugót – mondta Ferencz Orsolya.

A Fidesz alelnöke a párt tisztújító közgyűlésén pedig emlékeztetett: nincsen Karácsony Gyurcsány nélkül.

Sok mindenben hasonlítanak, mindkettő magas és vékony, de ez most érdektelen. Leginkább mindkettő alkalmatlan. Ugyanis ma végigsétálni Budapest, koszos, hajléktalanokkal teli utcáin rossz. Éppen úgy minden a káosz irányába tart mint anno Gyurcsányék ténykedése alatt – hangsúlyozta Kubatov Gábor, majd hozzátette: és ezek mellett a főváros hitelekből működik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Átadták a felújított református templomot Tisztabereken

Átadták a felújított református templomot Tisztabereken

Mára mi, magyarok maradtunk az egyik utolsó - ha nem éppen az utolsó - templomépítő nemzet a "templomromboló" Európában - jelentette ki a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár a felújított református imaház átadásán vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Tisztabereken.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!