2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Brutális tréfa: 6 bar nyomást vezettek az alfelébe

2015. május 18., hétfő 18:57

A Pécsi Törvényszéken megkezdődött annak a három péknek a pere, akik egy 6 bar nyomású, sűrített levegővel működő és takarításra használt pisztoly segítségével akarták megviccelni társukat. A pisztolyt alsó testnyílásába vezették, majd működésbe hozták. A sértett csak a szerencsének köszönhette, hogy nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

A három vádlott és a sértett egy pécsi sütőipari üzemben dolgozott. Műszak végén az elsőrendű vádlott egy hat bar nyomású sűrített levegővel működő pisztollyal takarítani kezdett. A munka közben azt mondta másod- és a harmadrendű vádlottnak, társukat fel kellene fújni, ezért fogják le. Egyikük a földre kényszerítette, majd rátérdeltek, levetkőztették, és a lábát szétfeszítették. Az elsőrendű vádlott a pisztolyt az alsó testnyílásába nyomta, és működésbe hozta.

„A sértett a végbél nyálkahártyájának sérülését, illetve a nyálkahártya alatti vér beszűrődését, a végbél űrterének felfúvódását szenvedte el, amely sérülés nyolc napon belül gyógyuló sérülésnek minősül. Azonban az elkövetési eszközre, valamint a sérülés anatómiai elhelyezkedésére figyelemmel fennállt annak a lehetősége, hogy a sértett sérülése akár nyolc napon túli is lehetett volna” – fejtette ki Gyimesi Róbert ügyész.

Az elsőrendű vádlott azt mondta, csak meg akarták viccelni társukat. „Meggondolatlan cselekedetet csináltunk akkor. Nem gondoltuk át az egészet, hogy mi is lesz belőle” – fogalmazott S. János.

Néhány éve a Beremendi Cementgyárban történt hasonló bűncselekmény. Akkor a sértetten életmentő műtétet kellett végrehajtani.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!