2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 11:00

Brit filozófus: Vannak no-go zónák!

2016. szeptember 23., péntek 08:54, frissítve: szombat 18:26

A neves brit filozófus szerint is vannak no-go zónák az Egyesült Királyságban.

Roger Scruton a Mandinernek adott interjúban Bradford városát hozza példának, ahol szerinte muszlim bandák fiatal lányokat zsákmányolnak ki. A konzervatív gondolkodó Hírvilág című műsorunknak is nyilatkozott, ott arról beszélt, hogy álláspontja szerint Brüsszelnek nincs joga megmondani, hogy egyes országok kit fogadjanak be.

„Egész Európa nehéz helyzetben van a migránsválság miatt, ezt tudjuk, de tovább nehezíti a kérdést az is, hogy a brüsszeli bürokraták felül akarják bírálni a nemzeti szuverenitást ezekben a kérdésekben. Azt mondják az egyes országoknak, hogy nem dönthetnek arról, hogy hány migránst fogadnak be, és hogyan integrálják őket, hanem majd ők eldöntik ezt, és én nem hiszem, hogy bármilyen nemzetközi bürokratának joga lenne ahhoz, hogy felülírja a nemzeti szuverenitást ilyen fontos kérdésekben. Mert a kérdés az, hogy kik vagyunk mi Magyarországon, kik élhetnek itt, hogyan kezeljük a népünket. Ezt nem az országon kívül kellene eldönteni” – mondta a Hír TV-nek Roger Scruton.

Kikérik maguknak a magyar kormányzati propagandát a megvádolt európai országok. A britek, a németek, a franciák és a svédek is visszautasítják azt az állítást, hogy bevándorlók vették át az irányítást egyes nagyvárosok kerületeiben. A Miniszterelnökség vezetője elismerte, hogy veszélyes zónák Magyarországon is vannak. Bővebben>>>

A Roger Scrutonnal készült teljes interjút a Hírvilág című műsorunkban láthatják, vasárnap 19 óra 30 perctől.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!