2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Bayer vlog - A III. világháború küszöbén

Macron elnök bejelentette, hogy igenis szükség van arra, hogy NATO-csapatok harcoljanak Ukrajnában az oroszok ellen. Azt is közölte Macron elnök úr, hogy igenis lesznek francia csapatok Ukrajnában, hiszen ő az elnök és azt majd ő fogja eldönteni, miképpen azt is közölte, hogy Franciaországnak is vannak atomfegyverei, úgyhogy jó lesz vigyázni. Bayer vlog - A III. világháború küszöbén
Ezt olvassa ki a klinikai szakpszichológus Magyar Péter mondtaiból

Ezt olvassa ki a klinikai szakpszichológus Magyar Péter mondtaiból

Úgysem hisznek majd neked – mondta Magyar Péter Varga Juditnak, a HVG birtokába jutott rendőri jelentés szerint. Az Origo megkérdezett egy klinikai szakpszichológust Magyar kijelentéseiről. 2024. március 19.
Az uniós pénzek hazahozatalát hátráltatta a főpolgármester

Az uniós pénzek hazahozatalát hátráltatta a főpolgármester

Kiderült, Karácsony Gergely levelekkel bombázta az EU vezetését azért, hogy megvonják a magyar kormánytól az uniós források szétosztásának jogát, és még az Európai Bizottságot is bírálta, amiért ezt nem teszi meg. 2024. március 19.
Karácsony Gergely azonnal reagált Vitézy Dávid indulására + videó

Karácsony Gergely azonnal reagált Vitézy Dávid indulására + videó

Karácsony Gergely szerint Vitézy Dávid betolakodó. A témában élőben kapcsoltuk Pálfalvi Milánt, a Nézőpont Intézet elemzőjét. 2024. március 19.
Kommunikációs szakértő: Magyar Pétert a botrány hozta, úgy tűnik az is viszi el

Kommunikációs szakértő: Magyar Pétert a botrány hozta, úgy tűnik az is viszi el

Perlaky-Papp József kommunikációs szakember szerint Magyar felhasználta Novák Katalin kegyelmi ügyét és a fényre lépett, mint az egyik érintett. 2024. március 19.
Nagy István: A magyar gazdatársadalom révén a mezőgazdaság és élelmiszeripar az előtte álló kihívásoknak meg tud felelni

Nagy István: A magyar gazdatársadalom révén a mezőgazdaság és élelmiszeripar az előtte álló kihívásoknak meg tud felelni

Nagy István kitért arra, hogy "határozott jövőképpel készülnek Magyarország európai uniós elnökségére". 2024. március 19.
Karácsony duzzog, de Ceglédi helyretette

Karácsony duzzog, de Ceglédi helyretette

Kedden reggel bejelentette indulását a főpolgármester-választáson Vitézy Dávid. A hírre Karácsony Gergely azonnal reagált. Mint a főpolgármester írta, „a szabad Budapest a menekülőket befogadja, a betolakodókat legyőzi”. 2024. március 19.
Íme, a Magyar Péter mögött álló „életművész” vállalkozó

Íme, a Magyar Péter mögött álló „életművész” vállalkozó

A politikusi babérokra törő Magyar Péter barátja saját bevallása szerint életművész, aki egy igazi aranyifjú életét éli, síeléssel, vitorlázással, drága külföldi luxusutakkal - írta a Metropol. A lap hozzáteszi, a férfi életmódja nagyon hasonlít a sokszoros milliárdos Mártha Imre fővárosi cégvezérére. 2024. március 19.
Márki-Zay: tudomásul veszem, ha kiderül, hogy Korányiék hazudtak

Márki-Zay: tudomásul veszem, ha kiderül, hogy Korányiék hazudtak

„Nincs ebben semmi, felőlem simán lehet emögött a Soros. Ez nem az én dolgom, hanem az Action for Democracy-é (A4D)” – jelentette ki Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöke a Mandiner azon kérdésére, miként értékeli, hogy kiderült: szinte teljes egészében Soros Györgytől származnak a baloldal kampányára külföldről érkezett milliárdok. 2024. március 19.
Márki-Zay Péter hátrébb lépne Magyar Péter javára

Márki-Zay Péter hátrébb lépne Magyar Péter javára

Mindenki Magyarországa Néppárt elnökségének kell döntenie arról, hogy Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje, Magyar Péter felkerülhet-e a párt listavezetői helyére az európai parlamenti választásokon. Erről Márki-Zay Péter pártelnök beszélt a Klubrádióban.  2024. március 19.

Vitézy Dávid bejelentette, indul a főpolgármester-választáson + videó

A volt közlekedési államtitkár a Facebook-oldalára feltöltött videóban jelentette be, hogy elindul főpolgármester-jelöltként a júniusi önkormányzati választáson. 2024. március 19.

Magyar Péter: Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját

Magyar Péter jogász kedd reggel az ATV Start című műsorában arra a kérdésre reagált, hogy valaha is fordult-e tettlegességbe a családi vita közte és egykori neje, Varga Judit volt igazságügyi miniszter között. 2024. március 19.

A botrányos háttérember letartóztatásával feltárulhatnak a baloldal piszkos ügyei + hangfelvétel

A fővárosi baloldal egyik fontos háttérembere, a nemrég letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek - írja a Magyar Nemzet. 2024. március 19.

12 éves lány megerőszakolásáról fantáziált az általa szerkesztett újságban a váci baloldal képviselője

A váci Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje azonnali lemondásra és közéletből való távozásra szólította fel Matkovich Ilonát, váci polgármestert és a jobbikos Fehér Zsoltot, az Emberi kapcsolatokért felelős bizottság elnökét. 2024. március 19.

Magyarország náci megszállását követő eseményekre emlékeznek a képviselők

Magyarország 1944-es náci megszállását követő tragikus eseményekről emlékezik meg kedden az Országgyűlés. A parlament napirendjén számos pénzügyi szektort érintő törvénymódosítás is szerepel. 2024. március 19.

A nap kérdése

"Szüksége van Magyar Péternek 24 órás rendőri védelemre?" 2024. március 19.

Puskás Sándor: Jelentős versenyelőnyből nyert közbeszerzést egy IX. kerületi cég + videó

Több mint 40 millió forintos közbeszerzési büntetést kapott Ferencváros önkormányzata - mondta a HírTV-nek a IX. kerület fideszes frakcióvezetője. 2024. március 18.

Továbbra sincs előrelépés az újbudai óvoda pedofilbotrányában + videó

Továbbra sincs előrelépés az újbudai óvoda pedofil-botrányában. László Imre, a XI. kerületi önkormányzat DK-s polgármestere annak a fegyelmi tanácsnak az elnöke, amely a pedofil botrányba keveredett pedagógiai asszisztens ügyét vizsgálja. 2024. március 18.

Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert

Magyar Péter a múlt héten járt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. 2024. március 18.

Baloldali vezetésű lepukkant kerületek és be nem váltott ígéretek + videó

Azt látjuk, hogy a kerület helyben toporog és a kerület urai Horváth Csaba polgármestertől a testületi többséget biztosító Gyurcsány Ferencig több száz milliós luxusvillákban élnek - mondta el a Fidesz XIV. kerületi önkormányzati képviselője. 2024. március 18.

Vörös Sára szerint a település fejlődéséhez szükség van egy ipari parkra

Szentlőrincen a legfontosabb feladat, hogy ipari park létesüljön a település határában a kormánypártok polgármesterjelöltje szerint. 2024. március 18.

Orbán Viktor miniszterelnök és Forró Krisztián szlovákiai köztársasági elnökjelölt az összetartás fontosságáról is tárgyalt + videó

A magyar miniszterelnök és a szlovákiai magyar köztársasági elnök-jelölt egyöntetűen hangsúlyozta a V4-es együttműködés szükségességét. 2024. március 18.

Karácsony Gergely állítja: még csak nem is hallott az újbudai pedofilügyről + videó

Karácsony Gergely annak ellenére, hogy állítása szerint semmit nem tud a pedofil botrányról azt mondja, biztos abban, hogy László Imrének, Újbuda DK-s polgármesterének nem kell lemondania. 2024. március 18.

A gyanúsítások az óbudai önkormányzattal kötött fiktív szerződésekről és kenőpénzekről szólnak

A nyomozásban azt is tisztázni fogják, hogy kapott-e bármelyik baloldali politikus a vesztegetési pénzekből. 2024. március 18.

Ellenzéki politikusok is reagáltak Magyar Péter múlt hét pénteki beszédére + videó

A témában élőben kapcsoltuk Deák Dánielt, a XXI. Század Intézet vezető elemzőjét. 2024. március 18.

Döbbenetes adatokat közöltek az illegális migrációról + videó

Nem enyhül az Európára nehezedő tömeges migrációs nyomás. A témában élőben kapcsoltuk Sayfo Omart, a Migrációkutató Intézet vezető elemzőjét. 2024. március 18.

Metropol: Az óvodavezető lelki terror alatt tartja a gyerekeket egy ferencvárosi intézményben

A lap közlése szerint a szülők már régóta panaszkodnak arra, hogy az óvodavezető és néhány pedagógus helytelen hangon és lealacsonyító módon kezeli a gyerekeket. 2024. március 18.

Már négy gyanúsítottja van a 24.hu tulajdonosát is érintő ügynek

Az adóhatóság azt feltételezi, hogy kár érhette az Európai Unió költségvetését. 2024. március 18.

Rózsák háborúja: Varga Judit kapcsolati erőszakról posztolt közösségi oldalán + videó

Egy egész ország előtt zajlik az exférj és exfeleség adok-kapokja. 2024. március 18.

Legfrissebb hírek

Átadták a helyreállított boldogkői várat

Átadták a helyreállított boldogkői várat

A versenyképességet szolgálja a középkori kastélyok és várak felújítása - mondta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Boldogkőváralján a helyreállított boldogkői vár keddi megnyitóján.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!