2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

„Botka miért félne az előválasztástól, hétszer már győzött”

2017. február 1., szerda 21:00

Demeter Márta, az MSZP-ből kedden távozott képviselő „kicsit eltévedt”, amikor arra hivatkozva lépett ki a pártból, hogy annak vezetése nem akar valóban kormányváltást – mondta Magyarország élőben című műsorunkban Gőgös Zoltán.

Az MSZP elnökhelyettese szerint mióta Botka László hivatalosan is az MSZP miniszterelnök-jelöltje, egyértelmű, mit akar a párt, és éppen bírálóik között vannak olyanok, akik még egy előválasztásra sem állnak készen.

„Ha valaki komolyan veszi magát, hogy nyerni akar és a parlamentbe készül, akkor az a minimum, hogy 106 embert ki tudjon állítani. Ha annyit sem tud, akkor meg komolytalan, akkor nem kell vele foglalkozni. Tehát én azt gondolom, hogy ahol lesznek valós jelöltek, mert ezek még nem valódi jelöltek, mi is azt mondtuk, hogy nagyjából olyan száz körül járunk, nincs még mindenhol, de a hónap végére megvagyunk, álljon mindenki elő, de álljon elő az is, aki miniszterelnököt akar. Másikat. Én soha nem hallottam olyat, hogy Botka Laci egy választástól félne. Botka László hétszer nyert választást. Miért kellene neki félnie bármi választástól? Ő csak azt mondta, hogy jelöltek nélkül nem lehet előválasztani” – mondta Gőgös Zoltán.

Tekintse meg a teljes interjút:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!